潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下有無JM 可以SHARE 相比我睇下呢個ROUGH H 即係咩色?EBENE 係指個皮的顏色?皮同CANVAS 位置CONTRAST 大唔大呢?

男爵府

回覆:Herbag Rough H - Ebene

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

hermeslovers    發表於 15-6-9 14:57

大宅

引用:

原帖由 picture 於 15-05-23 發表
唔該晒,請問你張相係邊cap出黎?我想去睇下實物呀

男爵府

引用:Quote:原帖由 picture 於 15-05-23 發表唔

原帖由 貝媽 於 15-05-24 發表
唔該晒,請問你張相係邊cap出黎?我想去睇下實物呀
Voguestation.com

我不是打手,只是想8下rouge H. 既然揾到send 埋比你

大宅

引用:Quote:原帖由 貝媽 於 15-05-24 發表唔該晒

原帖由 picture 於 15-05-24 發表
Voguestation.com

我不是打手,只是想8下rouge H. 既然揾到send 埋比你
唔該晒

複式洋房

The price of Voguestation is much more expensive than the price of HK boutique. Is the price negotiable?

I got an offer to buy a 31 herbag at HK$23K, is it a good deal?

Thx so much. Want to buy a bag for my wife as a birthday gift

大宅

畀面勳章

hermeslovers    發表於 15-6-9 14:57

大宅

dttmtong 發表於 15-6-8 10:35
The price of Voguestation is much more expensive than the price of HK boutique. Is the price negotia ...

就係因為專門店無,所以出面炒貴佐囉!我未買過唔知叫唔叫抵,但專門店賣緊19900 囉!我覺得睇你等唔等得切,你肯等專門店都未必有!但你要SURE 你個SOURCE 係真貨囉

大宅

羊寶寶豬 發表於 15-6-8 11:51

易唔易襯?有無ACTION PIC 呀?

複式洋房

回覆 貝媽 的帖子

Thanks for your reply.
Actually, there are many members selling Hermes in this forum but I am afraid.

複式洋房

回覆 羊寶寶豬 的帖子

Very nice. Where to get this nice stuff

大宅

畀面勳章

I bought it from H shop in causeway bay. Try your luck there

複式洋房

回覆 羊寶寶豬 的帖子

Thanks for your reply.
Are you the frequent buyer or VIP?

大宅

畀面勳章

Just walk in

複式洋房

回覆 羊寶寶豬 的帖子

Thanks!
Wish me luck! I also want to buy a herbag or garden party for my lovely wife.

男爵府

我有呢個herbag, 你呢個色!

男爵府

引用:我有呢個herbag, 你呢個色!

原帖由 mokstick 於 15-06-08 發表
我有呢個herbag, 你呢個色!

複式洋房

mokstick 發表於 15-6-8 18:26
Very nice

首頁

尾頁

跳至
熱門主題