自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由 OforOsaka 於 15-05-27 發表

原帖由 yl88 於 15-05-27 發表
聽聞個江山係佢幫老公打返來的
佢在澳門是個八面玲瓏的人人胍關係勁
佢若無料,以 ...
有錢人嘅野唔知不多,不過我覺得正印乜都唔做會有貴氣好多。

仲要喺fb share埋果啲24字真言,講真,冇乜闊太會咁做。

子爵府

回覆:如果你係「精精日上」洗米哥既老婆,你會留低/走 ?

跟得呢種男人預咗,之前都大把女人,係Mandy太高調啫。

俾我梗係唔走。分咗新家用得幾耐?總之一日係周太一日都風風光光,用佢啲錢用到死嗰日。

子爵府

引用:Quote:原帖由+OforOsaka+於+15-05-27+發表

原帖由 yl88 於 15-05-27 發表
聽聞個江山係佢幫老公打返來的
佢在澳門是個八面玲瓏的人人胍關係勁
佢若無料,以 ...
係囉,所以我好奇怪M小姐點解咁大膽老虎頭上動土?仲經常高調挑戰大婆,認真唔知定!

Sweetheartb

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

OforOsaka 發表於 15-5-27 07:29
有錢人嘅野唔知不多,不過我覺得正印乜都唔做會有貴氣好多。

仲要喺fb share埋果啲24字真言,講真,冇乜闊 ...
佢地根本係冇咩教育既暴發戶格

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔走

子爵府

一定晤走!
玩到底

捱左咁耐
一走咪益左小三

無咁笨

琥珀宮

正印唔走梗有原因佢都唔係散油的燈

珍珠宮

畀面勳章

講真,跟得呢d有錢佬就預左架啦,都係為錢啫,有幾多個會擺真感情你睇吓甘比,冇名冇份都同大劉生2件啦,唔係為錢都冇人信

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:使乜分佢錢,根本大把錢係手!一定唔走,小

原帖由 麟媽媽 於 15-05-27 發表
使乜分佢錢,根本大把錢係手!一定唔走,小三做咁多野就係想迫走我,點解要正中下懷?

...

simple is the best~

男爵府

留喺到篤眼篤鼻都好,,死都唔走,睇下小三迫唔迫到我

伯爵府

引用:使乜分佢錢,根本大把錢係手!一定唔走,小

原帖由 麟媽媽 於 15-05-27 發表
使乜分佢錢,根本大把錢係手!一定唔走,小三做咁多野就係想迫走我,點解要正中下懷?

...
同意

侯爵府

唔走

男爵府

分身家,唔會浪費自己下半生同呢D\'斗\'氣,根本點都輸,可能之後自己遇到好男人。今次mandy下次唔知邊個。

水晶宮

畀面勳章

如果比我就會好似甘比咁,
低調,之後慢慢“音”佢d錢

大宅

畀面勳章

梗係唔離婚啦! 小三明顯想激走大婆坐正,走左未益左佢。 此外男人出席公共場合都帶大婆唔係小三,證明男人心中這位小三小三地位永遠不能高過大婆,大家咪各有各玩囉。

drm    發表於 15-5-28 23:36

伯爵府

引用:Quote:原帖由 yl88 於 15-05-27 發表聽聞個

原帖由 sweetheartb 於 15-05-27 發表
係囉,所以我好奇怪M小姐點解咁大膽老虎頭上動土?仲經常高調挑戰大婆,認真唔知定!

...
可能周生同正印講掂數。

有錢人家3妻4妾,又想全世界知自己咁威,自己叫小3放料比傳媒做新聞有幾出奇。講真,如果男人係想底調,小3又會唔會咁大膽係咁放料。

伯爵府

梗係吾走喇

大宅

好難決定,留又傷心,走又唔甘心

公爵府

死都唔走

雜誌話當年何生太太有病,娶左2太,太太即刻安排一個人做3太(3太係當年照顧太太的看護),不但唔離婚,仲會幫老公搵埋呀3,呢d先高招

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔走,索佢啲錢,索得幾多得幾多

首頁
23456...7

尾頁

跳至