烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

尖咀揾食

我o係尖沙咀番工!食晏有冇好介紹呀?都差不多食過晒了!!!!

男爵府

Re: 尖咀揾食

我覺得甜蜜蜜o的set lunch幾正!

複式洋房

尖咀邊個位置? 我覺得亞士厘道一帶d餐廳都ok

複式洋房

我o係北京道之o麻!!亞士厘道原居民都幾ok!仲有冇呀?thanks!! :-P

別墅

Appleycma,

我都覺得甜蜜蜜D set lunch 好正, and 價錢 ok.

你有無試過夜晚去食甜品呀, 果次同班同事食完, 跟住成日要我老公陪我去食, 次次食完都好滿足, 諗起今晚想再去tim...... he he......

男爵府

HappyTogether
甜蜜蜜o的下午茶仲抵,你有無試過亞!!

複式洋房

我個仔-高高 寫道:
我o係尖沙咀番工!食晏有冇好介紹呀?都差不多食過晒了!!!!

有無試過'星座冰室'0既蕃茄麵呀?
我去親tst都要幫襯,因為我實在太鐘意食蕃茄!!

地址: 尖沙咀金巴利道16香檳大廈地庫36號
電話: 2721 2908、2724 4408

近'美麗華戲院'

http://a.domaindlx.com/resturant/promote/chinese/star.asp

複式洋房

各位好友,

十萬個thanks!

甜蜜蜜同蕃茄麵我都未去過呀! 真係要去試o下!! 我都好鐘意食蕃茄o架!!不過請問甜蜜蜜係邊呀?請提供!!thanks!!
:-P

大宅

Re: 尖咀

甜蜜蜜

複式洋房

星座冰室0既蕃茄麵係得wow!!我今日食晏去試過,雖然就難搵d,up dup d!不過裹面都算ok!牛肉蕃茄麵可以一試呀!!唯獨是杯飲o野可能貴o左d!!

感覺上似間麻甩佬茶餐廳,不過又好多OL去wow!

複式洋房

Re: 尖咀

thanks mr.s young

複式洋房

佢d秘製豬扒先灑家呀,你一定要試,奶茶就麻麻,飲左都回唔到魂0既! 佢隻蕃茄'lo'蛋都好出名,但我就唔鐘意'lo',我只鐘情蕃茄一味咋!

我平時都只有星期六可以去,因為佢星期日唔開夜晚又收得早,around8:30就無野賣,但星期六全日都會有人幫襯,好多仲係年青人,著得好update 0個種,所以佢係非一般冰室,最唔鐘意係冷氣好弱同收唔到電話囉!

我個仔-高高 寫道:
星座冰室0既蕃茄麵係得wow!!我今日食晏去試過,雖然就難搵d,up dup d!不過裹面都算ok!牛肉蕃茄麵可以一試呀!!唯獨是杯飲o野可能貴o左d!!

感覺上似間麻甩佬茶餐廳,不過又好多OL去wow!

男爵府

尖咀果間"熊太郎"係咪摺左呢? tel冇人聽既?!
我今晚想食d平平地既任食餐, 有乜好介紹?? thanks!
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

複式洋房

我想問o下尖咀有冇好食嘅白粥,腸粉o架!! thanks

男爵府

厚福街
我個仔-高高 寫道:
我想問o下尖咀有冇好食嘅白粥,腸粉o架!! thanks
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

複式洋房

thanks a lot & I'm sure will try

複式洋房

http://a.domaindlx.com/resturant/promote/chinese/star.asp

I've tried this and the food quality is good. A bit difficult to find though but the food does worth.

首頁

尾頁

跳至