美容扮靚

跳至

首頁
45678...18

尾頁

複式洋房

Re: 你地食邊隻減肥藥?

m131mch,

SORRY ! 星期日去唔到旺角. 麻煩寄比我. 我已PM地址比你.

Pls. check pm.
THANK YOU.
Don't try to understand a person for searching internet. Remembering, full of lies in this world.

洋房

To: apple999 and shan

目前美加最暢銷的燃脂食品, 曾創下兩星期熱賣八十萬罐的紀錄.不含麻黃素,是目前美國上市同類產品中最具效果的安全瘦身營養品.實驗室平均值為六星期大約減重11-12磅(5-5.5公斤)最好係寫明唔駛節食,唔駛運動.我未話試過幾日既,係冇好似睇西醫甘既反應,不過就一日食2粒頭痛ar(原來2粒=3柸濃coffee),但我稔我都會試下食+茶,睇下係未勁d先..cccc

大宅

Thank you! I received the information.
I want to order two boxes(lemon mint).

大宅

Hi m131mch,

I have transfer post fee to your a/c & PM my delivery details to you yesterday.

Please check.

Many thanks!!

洋房

To ckk
Received, will post out on Monday.Thank you^^

洋房

hi 可愛的小琴:

我只係飲o左(lemon mint),因為一包分二晚飲.
[img align=left]http://www.yi-fe.com/ezstudy/dopic/apinkp.gif[/img]

洋房

hi m131mch:

我又要買這隻coffee減肥藥,因為我對你推介的美國產品非常之有信心,減肥茶效果已經很好,如果雙管齊下一定很快減到!
請問有冇媽咪一齊訂,要訂夠數量先可以訂購,快快快!
[img align=left]http://www.yi-fe.com/ezstudy/dopic/apinkp.gif[/img]

男爵府

2024年龍年勳章

M131mch

will you post out to me on Monday.

民房

m131mch, I want to order too, can you help?
my e-mail: [email protected]
tks! :-P :-P

民房

m131mch,
I want to order 1 box of tea (Apricot) and 1 bottle of coffee pills. Please advice how to transfer $ to you and when you will make order again. (sorry, I'm just a new member in baby-kingdom, so that I have not much idea how to join in this order). Many tks!
My e-mail: [email protected]

apple999 寫道:
hi m131mch:

我又要買這隻coffee減肥藥,因為我對你推介的美國產品非常之有信心,減肥茶效果已經很好,如果雙管齊下一定很快減到!
請問有冇媽咪一齊訂,要訂夠數量先可以訂購,快快快!

洋房

To apple999
多謝你既信任先^^,好有信心呢我就唔敢講..不過始終梗係有朋友試過係work而自己試食過又冇咩不良反應(除左頭痛之外,但劑量可減至1粒)先敢講.我今次都希望茶+藥出來既效果會更正更正甘就好啦(因為我現時個磅數-左12磅又好似停左啦....我仲想減既8磅都唔知點好T_T)

To wudy
唔所有郵寄既都會於monday寄出,bcos tue係假日ma^^"

To csokchoi
唔好甘講,其實我都係新丁一名,所以我第一次幫手就搞到一頭煙又亂又急啦(我稔上次買左茶既媽媽實明點解啦..ccccc)
唔,你要一盒Apricot同一樽減肥藥,請pm我你的contact no.

洋房

由於有d媽媽趕不及上次代購時間,而今次呢又有返甘上下人數,所以可以再代購啦,時間為星期日(即今天)至星期四24/06止,收齊$於星期五下午匯款,故中午須收齊$$,不會接受貨到先付(因為唔知要放幾耐....).而pm過我的mama,我會contact 你的.確認數量後,名單會於此topic list出來.有興趣既媽媽請pm我留電話.

此次訂購除於tuen mun可當面交收外,其餘一律郵寄,而郵費連包裝為1盒8, 2盒$12,須要掛號請+$13,於付貨款時請連郵費一併付.(上次包本港郵費,一來新丁咩都唔識,二來我真係覺得唔好意思,因為個個mama預左當面交收之後我又唔得,所以先包postage咋,好彩好多mama都冇介意,不過原來好重皮T_T,所以今次係唔會包本港郵費ga,希望你們明白唔好介意la^^).

P.S. 訂埋呢次我相信有排都唔會訂住,因為:
1. 好多MAMA都買左,甘平均都可飲3-4個月,而且我唔係做生意,ONLY係幫手咋,所以要幾多數量就買幾多,唔會有存貨的.
2. 若1盒或2盒,總之小過15盒係買不到的,因須匯左款朋友先肯買,甘手續費都成百幾,佢果邊既運費(EXPRESS US$)有MIN. CHARGE的.不過始終唔係我買,係我叫朋友係美國買,萬一佢唔制或mememoremore(因我次次都要佢急買急寄的)我都冇法啦.而且我想停停先ar....好耐都未試過甘忙啦,仲忙過以前返工tim....有d壓力(怕運港遲啦,怕朋友買錯啦,又怕寄出時寄失啦....)有d頂唔順啦...hahaha....

以上既原因完全係實則既情況(最主要係數量和價錢問題),並唔係局你地買GA,始終有需要先會要,係味?希望各位媽媽明白,不過如果仲有一定數量既媽媽要,我絕對義不容辭甘幫手既^^.

侯爵府

醒目開學勳章

m131mch

1)請問隻藥係点呀 & 幾錢?
2)茶 how much & 有幾多包,可飲幾內?

洋房

HELLO abbytang
隻藥為84粒一樽,含有咖啡因,所以有機會會唔受得而頭痛,但不含麻黃素,而且標明唔駛節食唔駛運動.
而我食2粒/day先會頭痛,所以減為1粒就冇左啦,but如果食1粒都會痛甘就係唔受得咖啡因甘就唔食得ga啦.
雖然我試過個反應只係劑量唔岩就頭痛(個個人唔同,有d食2粒/day冇野,但3粒就黎料啦),但因我當時驚唔得冇稔住食,所以我冇深入了解過d成份,只係見到我朋友食左細左2個碼.甘家下我就心思思啦,甘岩有個bk媽媽佢係做nurse既,佢話呢隻野會可能係一d甲狀線既藥...我都唔係好知,所以等佢覆左睇下食左會唔會有d咩手尾,你地(我都係)先決定要唔要啦,始終健康緊要ma,係未?! (如果真係冇咩手尾既,但又唔知自己受唔受到,甘可以睇下有冇媽媽會share黎試,我稔每人最小3粒:食1粒唔受得就即係唔駛買啦,食得1粒冇問題就可try2粒/day就知自己1樽可以食幾耐la,而食2粒/day冇頭痛甘就very good啦...cccc.不過......去邊樹搵1樽和28個mama要?仲要唔知點比$and比藥好<------小小提議咋,不過好似打左段廢話 :-P )
tea bag $200/60包,飲around3-4個月(1包分2晚飲).有需要pm留電話比我啦....

大宅

Hi, m131mch,
Pls check you pm, thanks

別墅

Hi, m313mch, please check pm, thanks.

民房

我想要蜜桃味茶包
請問飲幾耐會見效???

複式洋房

TO: m131mch,

唔該晒你星期六係屯門搵嘢比我,thanks!

POCHACCOWCT (Maggie) :lol: :mrgreen:
我叫沁慧Summer已經在10月10日(3.31kg)出o左世啦! 我屋企家人叫我乳名{椗椗},各位姨姨Hello!. :-D :-D :-) :-o ;-) :cheeze: :wave: :wave: :wink: [img]http://b2.lilypie.com/6hC0p8/.png[/img http://www.babyhome.com.tw/bb/41761 :wave: :wave: :-D *******************************************

洋房

各位第1批訂左茶既mama,所有郵寄已於今天寄晒啦,有**既係掛號(請check pm有掛號no.),有*既係normal post請留意屋企郵箱, 以下係已付款已取已郵寄的名單:
1. 0112MAMA (1細Apricot) 已付**
2. apple999(1大 lemon mint, 1大Apricot) 已付--已取
3. BBHim (1大Apricot) 已付**
4. bbccqq (1大Apricot) 已付*
5. ch789 (2大Apricot) 已付**
6. ckk (2大Apricot) 已付**
7. Debbie媽 (2大 lemon mint) 已付--已取
8. debbywieland (1大 lemon mint) 已付**
9. Erniema (1大Apricot) 已付*
10.eva168 (1大 lemon mint) 已付**
11.Hao Hao Mami (1大Apricot) 已付*
12. HeheBB (1大Apricot) 已付**
13. hima (1大 lemon mint) 已付--已取
14. Jiang yk (1大 lemon mint) 已付--已取
15. katkatBB (2大Apricot) 已付**
16. Kathytam (1大 lemon mint) 已付--已取
17. littlechan (1大Apricot)
18. mandylo (1大 lemon mint) 已付--已取
19. medoly2216 (1大Apricot) 已付*
20. Mercury1 (1大 lemon mint, 1大Apricot) 已付*
21. micgi (1大Apricot) 已付**
22. nganmanc (1細 lemon mint, 1細Apricot) 已付--已取
23. PL (1大Apricot) 已付--已取
24. POCHACCOWCT (2大Apricot) 已付--已取
25. sabina_bb (1大Apricot) 已付--已取
26. sarachan (1大Apricot) 已付**
27. Shan (1大 lemon mint) 已付--已取
28. superwoman (1大Apricot) 已付
29. sumsummama (1大Apricot) 已付--已取
30. TinMun (2大Apricot) 已付--已取
31. Vivian (1大 lemon mint, 1大Apricot) 已付**
32. Wudy (1大Apricot) 已付**
33. xx (1大 lemon mint, 1大Apricot) 已付**
34. YanYan (1細Apricot) 已付*
35. 皓皓媽 (1大Apricot) 已付*

list上有位媽媽未交收的,我己將茶轉比左我朋友啦,因我已等左你好耐,冇可能再等啦.希望見諒.thx!!

大宅

apple999,

請問你飲緊邊隻味呀?

Nam

首頁
45678...18

尾頁

跳至