親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題!!想知食宿,交通費等等大概幾錢?
想去4日3夜!
我女10月先2歲,想係2歲前帶佢去迪士尼樂園,面包超人館。。。😀
2歲前係咪平啲架?同埋想問下仲有咩地方岩2歲去!!😆😆
同埋帶bb去有啲咩要注意?車飛,電話卡等等。。。
多謝賜教,謝謝!!!😘😘😘

禁止訪問

大宅

唔同時間, 機票同酒店的差距可以是幾倍架!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:一家3口日本東京4日3夜要洗幾錢?

面包超人館過1歲已經要比錢。

要唔要比入歲費其次,佢識玩未才是重點,免費玩但佢唔識玩就大家都無癮呀。

不過你講呢2個景點2歲都ok既..

唔計買同豪食其實日本唔係好貴,依家yen又平。 酒店唔高要求接近500/晚既正常房都有,肯坐廉航既話又平好多,要先睇你要咩貨式才知咩價位

男爵府

回覆:moniquechoy 的帖子

9月頭應該係淡季會平啲嗎?

男爵府

回覆:puilam714 的帖子

我諗住普普通通得架喇,唔會shopping,成個trip係for個女去玩架咋!
我同老公求期拉面烏冬得架
同埋我想問下隨左包包同迪士尼,仲有邊到2歲岩去架
邊到可以睇到平機票同酒店架,唔該晒,thx

男爵府

回覆:tst1800 的帖子

thx

侯爵府

引用:我諗住普普通通得架喇,唔會shopping,成個

原帖由 kali1314 於 15-05-30 發表
我諗住普普通通得架喇,唔會shopping,成個trip係for個女去玩架咋!
我同老公求期拉面烏冬得架
同埋 ...
你可以留意以下網站既旅遊優惠消息,包括左酒店同機票:

meethk
flyagainla
flyday

香港去東京有三間廉航(香草,hke,jetstar),係promotion時買係抵d,酒店就你自己做下research想住邊區先

男爵府

回覆:ming1020 的帖子

thz

男爵府

BOOKING.COM 睇酒店啦 佢好多都可以出發前一天免費取消架.......

首頁

尾頁

跳至