親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

dku 發表於 15-8-19 11:25
大家好 我都會五個大人11月冰島自駕 但得7日夠環島嗎 ?

租車你們是租 bluecarrental 嗎?

我O係sixt 租

男爵府

開心吸收勳章

dku 發表於 15-8-19 14:43
會租Toyota Land Cruiser
見到得bluecarrental 有沙石保, 但要現在比晒錢先7日約14萬冰紙
請問你地係租邊間 ...

租車時, 記得上網check 下租車公司o既comments. 因為聽聞有D 細公司會O係你還車O既時候, 巧立名目, 話你整花架車, 要額外俾錢.

男爵府

開心吸收勳章

dku 發表於 15-8-19 14:43
會租Toyota Land Cruiser
見到得bluecarrental 有沙石保, 但要現在比晒錢先7日約14萬冰紙
請問你地係租邊間 ...

另外要注意, 到你去到當地取車時, 必未一定係你online 揀O個款車, (我從未試過一樣), 佢地只會俾返同grade O既車你揀.

如果棍波都還好D, 多D 選擇, 自動波往往只得一, 兩架俾你揀

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 BabyRonXo 的帖子

我老公楂棍诐無問题, 但我弟弟雖考棍波, 平時係楂自動波, 都唔知租什麼車好.
如果選自動波, 是否要一早租定?

男爵府

開心吸收勳章

引用:回覆+BabyRonXo+的帖子我老公楂棍诐無問题,

原帖由 SumSumBB 於 15-08-20 發表
回覆 BabyRonXo 的帖子

我老公楂棍诐無問题, 但我弟弟雖考棍波, 平時係楂自動波, 都唔知租什麼車好.
我prefer 早d 租定,不過,既然你老公揸棍波無問題,應該有好多選擇

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:BabyRonXo 的帖子

但我老公和弟弟會輪流揸,我弟弟唔熟掍波啊!

侯爵府

SumSumBB 發表於 15-8-20 23:50
但我老公和弟弟會輪流揸,我弟弟唔熟掍波啊!
冰島大多鄉郊路, 揸掍波不難, 好快適應.

大宅

回覆:TMC3012 的帖子

首頁

尾頁

跳至