親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我預約了11點,其實10點開,但原來天保山markrt place 11才開門,所以book之前的人要由旁邊小小的入口搭電梯先上到去。但11點半前真係少人,到1130已愈來愈多了。我星期六去。

大宅

回覆:大阪legoland直擊

大宅

引用:我預約了11點,其實10點開,但原來天保山ma

原帖由 釘釘 於 15-05-30 發表
我預約了11點,其實10點開,但原來天保山markrt place 11才開門,所以book之前的人要由旁邊小小的入口搭電 ...
any pics? for wat age group kids?

大宅

幼兒區

珊瑚宮

BK Milk勳章

我預約了11點,其實10點開,但原來天保山markrt place 11才開門,所以book之前的人要由旁邊小小的入口搭電 ...
我都好想去,但無小朋友陪同,無得入場

大宅

引用:Quote:原帖由 釘釘 於 15-05-30 發表我預約

原帖由 easter123 於 15-05-30 發表
any pics? for wat age group kids?
其他好多lego砌,仲有3D車坐,我諗到10歲都啱

大宅

引用:Quote:原帖由 釘釘 於 15-05-30 發表我預約

原帖由 jessica0768 於 15-05-30 發表
有夜場俾大人,你可check官網

大宅

引用:Quote:原帖由 easter123 於 15-05-30 發表a

其他好多lego砌,仲有3D車坐,我諗到10歲都啱
應該係3D電影同類似迪迪尼巴斯光年的射擊遊戲

侯爵府

回覆 釘釘 的帖子

你們玩幾耐,我想星期日,下午3点後先去,唔知多唔多人呢?

大宅

引用:回覆 釘釘 的帖子你們玩幾耐,我想星期日,下

原帖由 kayen 於 15-05-30 發表
回覆 釘釘 的帖子

你們玩幾耐,我想星期日,下午3点後先去,唔知多唔多人呢? ...
初入場少人,愈來愈多,但都接受到,cafe都搵到位,射擊遊戲排5分鐘左右,有個場可一個小朋友覇一個位砌。玩了3個鐘走,仔4歲

大宅

請問有咩啱2歲小朋友玩?

大宅

回覆:cclemon2009 的帖子

其實lego全場周圍拎,有個區啲lego大件啲,又冇乜特別專俾幼兒玩的地方

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:釘釘 的帖子

想向你請教,點預先book入場? 貴唔貴?

請問Legoland在海遊館旁嗎?

謝謝!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jessica0768 發表於 15-5-30 10:57
你同職員講, "其實我未成年, 仲係小朋友黎家"

大宅

引用:想向你請教,點預先book入場

原帖由 Freesia_cat 於 15-05-30 發表
想向你請教,點預先book入場? 貴唔貴?

請問Legoland在海遊館旁嗎?
我在未開幕前官網book,大小同價2000,現場大人係2500。但要揀埋入場日期同時間(得15分鐘走棧,唔知遲咗入唔入得,似係為了人流管制),預先買飛入場係排另一條隊。
我見而家都有網上賣飛,但唔同我買個價,你可睇下

珍珠宮

thanks for sharing! 2 wks 後同 3.5 歲仔去,都係預 3 hrs

大宅

我女2歲半,知不知道啱玩嗎?

男爵府

我住難波,請問點去?唔該。

大宅

其實係海遊館隔離

伯爵府

引用:Quote:原帖由 kayen 於 15-05-30 發表回覆

初入場少人,愈來愈多,但都接受到,cafe都搵到位,射擊遊戲排5分鐘左右,有個場可一個小朋友覇一個位砌。 ...
cafe d 野好食嗎?可否當lunch? 定只是小吃而已?價錢合理嗎?另想問market place 有咩好行?

首頁

尾頁

跳至