美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

lunakaka 發表於 16-6-28 11:59
回覆 Ronnym 的帖子

Thank you. I search groupon already, but no offer for flash and go la.
OH~~~
官網...FITBOXX.. 有賣不過貴$500幾~

大宅

我見要$3888. EXPENSIVE

伯爵府

allyin 發表於 16-6-28 13:08

jm用幾度架? 痛唔痛啊?

開盡5度~呢隻有熱能, 佢會打光果一下有埋熱能~ 品牌話係最新科技, 更有效WO~初初打光果下, 有熱, 係驚驚地~ 不過打打下都慣左~ 全身150下左右~
有DDDDD 痛, 應該係吉吉地啦~ 但好爽~
經驗話我知剃得清D 打果下無禁 "吉 / 痛"

說明書話2星期打一次,我左手用4度打, 右手用5度, SO FAR 右手係清得好D~

早買早享受~
全身打晒, 好開心~

最驚喜係, 我5度打下面D 毛毛 (修修佢~ 唔係全脫) 竟然出得好慢~同埋出果時無吉肉~ 唇毛我用4度~

伯爵府

lunakaka 發表於 16-6-28 13:44

我見要$3888. EXPENSIVE

$3888 係槍黎架~ 跟30萬發~ 可換頭... 佢仲送打面既燈頭~其實如果捨得既, 都唔算貴~
我果隻唔係槍黎架~ 我有貼圖, $2388架咋~
40萬發, 抵啦~ (如果唔壞既話) 換燈頭果D, 機平D, 但燈頭都500啦~

呢條LINK

http://www.fitboxx.com/zh/silkn/silkn-ehpl-infinity-hair-removal.html

大宅

唔好意思. 我唔係太清楚, 係唔係2388無得換頭? 可唔可以打面? 我見$3888果個送打面頭

伯爵府

lunakaka 發表於 16-6-28 14:09

唔好意思. 我唔係太清楚, 係唔係2388無得換頭? 可唔可以打面? 我見$3888果個送打面頭 ...

$2388 40萬發, 無得換頭~ 可以打面脫面毛唇毛~ 無美容燈送 (FOR 美容果隻)~
$3888 30萬發, 有得換頭~ 可以打面脫面毛唇毛~ 有5000發美容燈送 (FOR 美容果隻, 可能係淡斑掛...唔SURE~)

之前有JM 講過...日本機YAMAN 10萬都已經夠打晒全身D 毛~
所以FLASH & GO 呢2部.... 30萬/40萬發真係全家都打得晒D 毛架喇~

FYI, 我一次打晒全身 (雙手/雙腳/唇/腋下/BIKINI位) 都只係150發左右, 2星期打一次, 少毛生長開始, 一個月打一次, 應該... 打12~16次就可以清晒~

我自己有去MUSEE 做彩光打腋下, 2個月打一次~ 打左12次都已經白白滑滑無晒毛毛~

大宅

完全明白, 多謝您ar

禁止訪問

別墅

Ronnym 發表於 16-6-27 22:25
終於2星期前買左呢部。

早買早享受!
aiya,miss左tim!想問幾多年保養架?因為我最快9月至用得

伯爵府

cherrytse767 發表於 16-6-28 15:10
留名等分享
我之前都試過388plan,真係好難book
所以想買部脱毛機自用

我都係388 plan@musee,都唔難book 丫, 不過係2個月先做一次,做完馬上book 埋下次。。。 講真388...係禁上下啦,所以我都買一部自己整,相對要比錢出去整晒全身又真係唔貴

伯爵府

ching7767 發表於 16-6-28 16:36
aiya,miss左tim!想問幾多年保養架?因為我最快9月至用得

我響groupon買,都係官方代理fitboxx做holds既。一年保養。。。

我果日睇完呢個post, 就search, 就買,就去拎貨 勁心急。

買咩牌子都好,真係早買早享受

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

引用:Quote:lunakaka 發表於 16-6-28 14:09 回覆

原帖由 Ronnym 於 16-06-28 發表
無知想問,打時是否不用好似美容院咁要帶眼鏡?

伯爵府

cowgirl 發表於 16-6-28 20:09
無知想問,打時是否不用好似美容院咁要帶眼鏡?

我第一次帶太陽眼鏡
第2次電熟左,我咩都無帶。眼望電視隻手就電囉

禁止訪問

男爵府

我都買佐flash & go
依家broadway $3488 都跟個5000做面既燈盒
話可以做到美白果d (但未試)
尋晚第一次用全手全腳 (用3度)
但未有勇氣做bikini 位同塊面住 怕生番出黎果d毛毛會吉住唔舒服

大宅

醒目開學勳章

SuperChanB 發表於 16-6-9 22:46
我用flash & go ,我上Facebook嗰啲網店買約$2600,依家用咗幾個月效果都幾好!
...

可以pm給我嗎?

男爵府

首頁

尾頁

跳至