夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 各位既老公通常有咩嗜好o家

我老公愛打online game,一放工就打..有時打到教都唔訓。如果電腦壞左,佢就好似冇曬人生樂趣,只會睇vcd..但係個人冇曬氣息好似行屍走肉咁= =....,但冇機打佢先會幫手做家務,好好笑就係會見到個好似屍體既物件做家務。

p.s.我冇得打機都會死= =

男爵府

我老公最鍾意打桌球,其次係釣魚!
只要佢有波打就乜都唔理架喇!

複式洋房

Bluedaisy,

你老公好攪野.

侯爵府

= 足球
= 打機(Online Game)
= 睡覺!!

其他就懶到死!!

大宅

我老公喜歡唱k,無la!

大宅

1. 讀書
2. 潛水
3. TRAVEL
4. Play Golf

男爵府

打保齡&睇電視

男爵府

[quote]
BOBO128 寫道:
我老公成個亞伯甘 ...

每年新年,佢 d 朋友就會將家中(吉,蘭花...)俾晒佢 . *要注明, d 吉無晒, d 花死晒 . 而我老公就好似垃圾佬收容晒 d 花花草草, 由頭再種過 ...

好攪笑 ^.^

伯爵府

打保齡&睇VCD & DVD

:lol:

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

電腦、Hi-Fi、相機等

複式洋房

我老公愛打online game,一放工就打,假期都係得個打,沒有其它嗜好。如果我唔比佢打,叫佢睇碟就一定不足10分鐘就訓,跟住叫佢打o番機就鬼咁精神,不過佢會做晒d家務先打機,因為佢沒有時間陪我,我只有在佢做家務時可以同佢傾吓計. :lol: :lol:
我叫沁慧Summer已經在10月10日(3.31kg)出o左世啦! 我屋企家人叫我乳名{椗椗},各位姨姨Hello!. :-D :-D :-) :-o ;-) :cheeze: :wave: :wave: :wink: [img]http://b2.lilypie.com/6hC0p8/.png[/img http://www.babyhome.com.tw/bb/41761 :wave: :wave: :-D *******************************************

複式洋房

打game,電腦,砌模型呢d用咁多時間ge活動,我老公一樣唔好,但賭馬,賭波,打麻雀就樣樣都好,好似逢賭必有佢份,不過依家冇馬賭,波又好夜先至有得睇,而佢打親麻雀通常我都有份打,所以其實除o左返工以外,佢大部份時間都係用o黎陪我

伯爵府

無架,我老公無咩嗜好架,悶到嘔!不過,自從個囡出世後,唔知鐘意同個囡玩係唔係嗜好呢? :-P
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

大宅

我老公鍾意食野, 上網, 再食野, 係一個200磅既肥佬

子爵府

1) reading the books
2) swimming
3) tennis

CD

民房

玩、修理電腦,看電腦書,收集 dvd,行街(特喜歡去超級巿場或家庭用品店eg實惠、日本城等)。

大宅

玩hi-fi

民房

打game,電腦,car,sleeping..and play with daughter
Winnie & Celine & Edwina[email protected] :-D http://www.babyhome.com.tw/bb/37826 :-D 我叫何思慧2006-3-11日出世了,拍左WYETH奶粉廣告呀!有個可愛姐姐叫何思盈Birthday is 24-10-2003. :-D :-D

大宅

1.飲啤酒(不良嗜好)
2.食嘢(極度咀"diu")
3.睇卡通
4.唱歌
5.同人傾計(好多嘢講)
.....................................等

大宅

醒目開學勳章

1.一齊清潔屋企
2.煮飯仔(菲庸放假時)
3.捉波子琪

首頁

尾頁

跳至