想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

公佈天下...result

各位好姊妹,
剛出去食飯時,感覺已經衰0左,好朋友又0黎,我已經第一時間上0黎,但唔知點解冇0左.
算啦,下個月再努力,你0地放心喎,一齊努力,不過,我食飯時同老公講,佢就唔開心,問我邊到出錯,傻0左...佢.
各位,努力啦.再0黎過. :-P

大宅

Re: 公佈天下...result

Shirley,

yeh!!! yeh!!! yeh!!! 下個月再努力,一齊努力過 努力努力努力努力.......
Namaste

伯爵府

shirley,

你老公似乎好緊張wow! 我們一齊努力!
最初我以為要bb,會好容易,不過我見好多bk朋友都要經過多次努力才成功. 我開始有點擔心!

大宅

660203shirley 寫道:
各位好姊妹,
剛出去食飯時,感覺已經衰0左,好朋友又0黎,我已經第一時間上0黎,但唔知點解冇0左.
算啦,下個月再努力,你0地放心喎,一齊努力,不過,我食飯時同老公講,佢就唔開心,問我邊到出錯,傻0左...佢.
各位,努力啦.再0黎過. :-P

shirley,
Oh~~~~唔好唔開心啦,希望再明天ma.....
我上次都以為自己bingo gar,我d m一向都好準,有早冇遲,點知上次居然遲o左2日喎,以前都未試過ge,咪拿拿臨買支clearblue黎test下lor,點知朝早test完,晏晝就黎探我lu.......
所以你唔好灰心,繼續努力......add oil

emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

男爵府

660203shirley

唔好失望, 下次再努力, 我幫你打氣 加油 努力 加油 努力 加油

仲有, 叫你老公都放鬆d, 唔好比咁大壓力比自己.
[/url]

男爵府

都係個句,順其自然.

男爵府

嘩,你0地嚇死我啦,我寫0左一陣間,0甘多reply,好大壓力下個月.
我好多謝各位,太感動啦,放心啦,我真係冇事,一向樂觀,大家繼續啦.
我都會檢討下,睇下有冇其他辦法.

子爵府

shirely,

我睇見妳依個topic, 有小小失落......

妳咁樂觀, 一定好快bingo gar, 因為心情開朗係好緊要. 我唔可以為妳做d mug, 只可以默默支持妳.

男爵府

jojoebebe
喂,而家我靠晒你啦. :-P
祝早日bingo,發功比我.
頭先趕住同老公食lunch,點知突然去toilet,知衰0左,所以即刻通知你0地,跟住即閃.迅速.

子爵府

shirley,

pls check pm!

子爵府

shirely,

如果我bingo 到, 一定第一時問發功俾妳gar. because you are my best friend.

男爵府

jojoebebe
睇到啦,tks.
呀,其實我都想八0下,仲有個好姊妹922yin,點解好似失踪0左?

男爵府

jojoebebe
yes, of course.
你0的設計好sharp好搶.

子爵府

shirely,

咁妳今日有冇諗住食d mug黎放縱自己ar?

珍珠宮

660203shirley
唔緊要, 下個月努力過, 放心, 一定得既!
我會一路同你打氣架!

男爵府

jojoebebe
冇呀,最緊要唔好肚痛,因為我成日都肚痛,mud都唔想做,同你講完,要sleep.
我同老公講0左今晚唔食飯,叫佢自己攪掂,
88,sleep now. :-P

子爵府

shirley,

byebye!

子爵府

2024年龍年勳章

shirley

最初見你lee個topice - ""公佈天下...result"", 以為你bingo左, 睇下內容後, 有點失落... 因我同你一樣....

anyway, 我相信你唔會灰心的, 大家一同努力, 下個月上來announce 'bingo'...

男爵府

MuiTse
唉,因為大多好朋友啦,所以開多版,我禽日諗住good news,
點知.....得啖笑.唔好意思令到0甘多人失望.
anyway,繼續努力,目的達到.,一切依舊.

禁止發言

首頁
12345...9

尾頁

跳至