想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

Re: 公佈天下...result

shirley
唔好氣餒! 再接再厲! 加油呀 我會支持你

複式洋房

Shirley,

我都同你一樣衰左啦不過我哋要再加多d油做足功課下個月開個topic報喜 想下都開心 hehe
Lilypie 2nd Birthday Ticker

伯爵府

kimbb & Shirley,

我都想加入下個月報喜topic呀! :lol: :lol: :lol: :lol:

我地一切努力!

複式洋房

ew911,

Wellcome la 預祝成功

伯爵府

kimbb,

yeap yeap!!!!!
你下次幾時egg day 呀????

伯爵府

預祝成功

複式洋房

ew911,

其實我唔知幾時係egg day嫁 我估詐,m+14曰又再留意下d白帶多咪當係嗰日law. 我無量体温又冇用捧, 如無估錯應該係8 9 10 11/6月其中一日所以就要do多d law 都幾辛苦嫁
你呢?

伯爵府

kimbb,

我check過website應該係4/6 至6/6!不過我會在這幾天用cleanplan check check. 我第一次用,唔知work唔work!

複式洋房

ew911,

其實cleanplan係咩嚟嫁我見你哋d topic好多人用但係又唔知点用 幾多錢一盒? 点樣用嫁? 痛唔痛? 我好無知嫁請你多多指教

伯爵府

kimbb,

我都係下個月才開始第一次用,不過我睇說明書,用法好似用驗孕捧一樣,只不過在m來的第十一天開始用cleanplan tester,一樣會有顯示 (一條blue line) 告知有egg coming out. 在此時do do, 成功會大d, 當然有有bk 朋友用cleanplan 未成功la.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

shirley, 我地下個月一齊再努力過, 我有信心六月裡面bingo嘅一定有我同妳份, 因為我地都好努力啊, 唔好灰心啦.

複式洋房

Shirley及各位姊妹
我地大家一齊努力 油呀 努力 油呀

ew911
我都想問cleanplan tester咩牌子/幾多錢一支及喺邊到買。

大宅

hello all sisters....

my sister "RED" is coming.......
Namaste

男爵府

jeje
大家0甘話,不過六月對我我0講,就差0的.因為我老公月中考試,0個兩日可能係egg day,但今次好朋友遲0左兩日,攪到egg day唔知會唔會遲兩日,但順其自然啦.38同39yrs同我0黎講,其實一樣,只不過38好似好聽
0的.
下星期會好忙,要睇中醫,要洗牙,要打掃屋企啦.因為早排驚有0左,唔敢做太多0野,所以下星期要做賓賓啦. 各位努力,早日金榜題名. :-P
呀,仲可以食西瓜,食ice-cream,睇恐怖片....正! :lol:

禁止發言

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

660203shirley 寫道:
jeje
大家0甘話,不過六月對我我0講,就差0的.因為我老公月中考試,0個兩日可能係egg day,但今次好朋友遲0左兩日,攪到egg day唔知會唔會遲兩日,但順其自然啦.38同39yrs同我0黎講,其實一樣,只不過38好似好聽
0的.
下星期會好忙,要睇中醫,要洗牙,要打掃屋企啦.因為早排驚有0左,唔敢做太多0野,所以下星期要做賓賓啦. 各位努力,早日金榜題名. :-P
呀,仲可以食西瓜,食ice-cream,睇恐怖片....正! :lol:

shirley, 我唔可以同妳一齊去六月嘅bingo lists la. 今日睇中醫, 佢話我子宮冷, 難令受精卵著床, 叫我食三個月中藥養番好身體先再努力, 所以我聽日開始唔量體溫lu, 唯有等身體好番後一擊即中做出年六月媽媽啦, 妳記住努力呀, 過左檔去"產前產後"唔好唔記得我呀. 希望妳可以o係生日前有份大禮啦~~

大宅

lucy,
我知啦!会去check 吓.... 你點呀!! 有good news 記得通知我啊... 我知你掂硬
Namaste

複式洋房

JOD,

唔緊要呀有我陪你 下個月一努力d law

複式洋房

lucy,

Hello lucy, 好似係第一次同你溝通 我係kimbb呀
JOD話我知你都係住我附近(馬鞍山)請問有冇中e生介紹下呀 我想調理身体因為經常見頭暈要食止暈丸law

Thank you la

伯爵府

蕭瑤,

Clear Plan (我之前打錯宇) sorry!! :-( 就係牌子,在Waston;s & Mannings 有得買, 特價$266 (原價好似$3xx), 一box共五支,

首頁
12345...9

尾頁

跳至