想生BB

跳至

首頁
23456...9

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 公佈天下...result

xiaobon 寫道:
Thank you jeje, 我收到你pm個地址嘞!我諗我只可以在星期六去睇,因為我平日放工由中環去大圍一定過咗佢睇病時間,唔該晒!祝早日成功!Bingo!!!!

:-P

xiaobon, 唔駛客氣, 如果妳係中環做野點解唔試下劉逢吉呢? 我見好多bk姊妹都話佢好, 不過寸同貴囉, 妳可以試下參考->呢度, 我都祝妳早日成功bingo.

男爵府

係呀,我都睇吉叔,不過都要等好耐.

別墅

各位姊妹:
我今次肥佬了,又要等下次! :-x
:-? 8-) :-o ;-)

男爵府

bigsmallbandcow
繼續努力,加油,下個月由我開新topic,成功啦,bingo.yeh. :-P
sorry ,可能係 jojoebebe先,總之一定有好姊姊bingo,
普天同慶.

子爵府

shirley,

妳好攪笑 :lol: :lol:

複式洋房

jeje,

我這兩天keep住都好頭暈結果今曰頂唔順又唔想食止暈藥所从早d收工(5:00pm)由公司入大圍睇左你介紹個中e (thank you 你呀) 他很pro呀用晒電腦入資料而且枱面真係好多bb相. 我一坐低就同他講我想有bb但試左兩個月都未有而且近其頭暈好密. 他幫我打默後話我好虛叫我試下d藥(第一次唔好番boat之後兩次就番boat旣日飲完) 他之後講話有左之要封利是,比相同雞蛋就跟你寫d一樣藥費又係唔超過1,500. 他叫我下星期一覆診不過他收7:00pm太早啦費是又早走啦所以星期六約定你啦ok 到時電聯 仲有岩岩飲完d藥心理上好似飲左先藥咁這個月就會bingo (好好笑,希望都大左) 我哋大家要互相支持,不久將來一齊搬屋
Lilypie 2nd Birthday Ticker

伯爵府

kimbb,

這個月一定bingo! yeah yeah.........
Hope you sucess. 加油!

大宅

hi ew911,
係個個都bingo呀...... :-P :-P
努力 加油 努力 加油. ........
Namaste

男爵府

jojoebebe
hei,一定有人中,唔係你就我,唔係我就一定有其他姊妹.
不過偏心0的,我地帶頭開新topic先,千其唔好比其他sister打. :-P
以上只joking,各位sister不要嬲,大家努力.齊齊搬家,普天同慶,希望平息sister怒氣. :lol: :lol: :lol:

伯爵府

JOD,

yeah yeah! Everyone will bingo at June!!!!!!

大宅

660203shirley 寫道:
jojoebebe
hei,一定有人中,唔係你就我,唔係我就一定有其他姊妹.
不過偏心0的,我地帶頭開新topic先,千其唔好比其他sister打. :-P
以上只joking,各位sister不要嬲,大家努力.齊齊搬家,普天同慶,希望平息sister怒氣. :lol: :lol: :lol:

hahaha :lol: :lol: :lol:
行船爭解纜,月餅我賣先
Namaste

男爵府

hehe,
好在冇比你0地打. :-P

複式洋房

ew911, JOD, Shirley & all bk sister,

大家咁話6月一齊搬家 嘩哈哈 發夢都笑醒 加油 然后再飲勝 sure win!!!
Lilypie 2nd Birthday Ticker

男爵府

kimbb
點會發夢呢,夢想成真就聽過.haha

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kimbb 寫道:
jeje,

我這兩天keep住都好頭暈結果今曰頂唔順又唔想食止暈藥所从早d收工(5:00pm)由公司入大圍睇左你介紹個中e (thank you 你呀) 他很pro呀用晒電腦入資料而且枱面真係好多bb相. 我一坐低就同他講我想有bb但試左兩個月都未有而且近其頭暈好密. 他幫我打默後話我好虛叫我試下d藥(第一次唔好番boat之後兩次就番boat旣日飲完) 他之後講話有左之要封利是,比相同雞蛋就跟你寫d一樣藥費又係唔超過1,500. 他叫我下星期一覆診不過他收7:00pm太早啦費是又早走啦所以星期六約定你啦ok 到時電聯 仲有岩岩飲完d藥心理上好似飲左先藥咁這個月就會bingo (好好笑,希望都大左) 我哋大家要互相支持,不久將來一齊搬屋

嘩, 妳就好啦, 咁早可以收工, 我今晚十點先收工, 仲有勁多野未做完, 真係飲幾多藥都補唔番! 妳D藥深色定淺色架, 係咪同我一樣$55劑? 好開心星期六會見到妳, 可以慢慢傾到夠. 妳有無量體溫架? 我發現飲左中藥後第二朝個體溫真係高左, 希望有效啦, 星期六見.

別墅

jeje,

我有個朋友嘅朋友睇過劉逢吉之後真係有咗,但我公司有個男仔都係睇劉逢吉醫皮膚,但醫唔好,又貴又吋,真係冇哂專嚴,所以我都係唔睇佢,但我係佢個website download咗佢嘅藥方比我嗰個中醫睇,佢話我身體暫時不適合飲呢種藥,所以我希望可順其自然啦!我今個月會第一次用clear plan來check吓egg day因我m成日唔準,每月都例遲,尤其上個月食得太多西藥,3月8日,4月14日之後到5月24日,所以我都唔知今個月egg day大概係幾號,請問有冇sister能教吓我呢?如果唔係,用clear plan都用到我窮嘞!Thanks.

大宅

HI xiaobon,
你有冇量埋體溫呀!試吓..記得KEEP RECORD喎!!
Namaste

大宅

hello:
各位姊妹們,我都在等緊result,我的m上次在29/4到現在還未來,又未有m前的象徵,因我會胸痛的,但到現在還未有丫.....有d心急.

希望大家bingo!!!!

男爵府

wanman
嘩,中獎機會好,sure win.bingo啦,好野,恭喜你可以搬家,越來越多姊妹搬啦,遲早都有我份.

伯爵府

wanman,

等你好消息!!!

首頁
23456...9

尾頁

跳至