網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

在淘寶淘了一些avi檔案卡通, 只能在電腦睇, 電視播唔到. 我唔想小朋友成日睇電腦咁細個mon, 請問有冇JM可以教我點樣將佢地變成可以喺電視播?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:求教: 點將avi檔變電視可播放格式

裝個converter, 將avi轉做mpg4

網上好多免費程式

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆 blackberry 的帖子

謝謝你.

請問應轉做 MP4/3GP/MPG/WMV/FLV/SWF邊一款file先啱呢?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:回覆 blackberry 的帖子謝謝你. 請問應轉做

原帖由 tantanmama 於 15-06-02 發表
回覆 blackberry 的帖子

謝謝你.
mp4

公爵府

回覆 c.vieri 的帖子

謝謝你.

水晶宮

tantanmama 發表於 15-6-2 14:15
回覆 c.vieri 的帖子

謝謝你.
逐隻轉好煩架喎.....有冇電視盒子/ 平板/ 電視有冇usb位... ??

首頁

尾頁

跳至