美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

各位jm有冇用過水光針面膜,效果如何?

大宅

回覆:yuki8823 的帖子

我覺得一般

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

引用:各位jm有冇用過水光針面膜,效果如何?

原帖由 yuki8823 於 15-06-03 發表

各位jm有冇用過水光針面膜,效果如何?
水光針面膜有两款架!貴D果款我用左3塊已经回購

大宅

引用:Quote:原帖由+yuki8823+於+15-06-03+發表本

原帖由 coo1068 於 15-06-03 發表
水光針面膜有两款架!貴D果款我用左3塊已经回購
用完三塊效果真係有明顯好咗?心思思想買

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 15-06-03 發表水

原帖由 yuki8823 於 15-06-03 發表
用完三塊效果真係有明顯好咗?心思思想買
買啦!我都入左

大宅

回覆 coo1068 的帖子

我都諗緊買唔買好丫你用緊邊隻?因為我問個間要批發咁買會平d..要買10盒

大宅

引用:Quote:原帖由+yuki8823+於+15-06-03+發表用

原帖由 coo1068 於 15-06-03 發表
買啦!我都入左
你係咪買包裝有條金邊個隻??

象牙宮

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 15-06-03 發表買

原帖由 yuki8823 於 15-06-04 發表
你係咪買包裝有條金邊個隻??
我回家影post 上來

象牙宮

引用:回覆 coo1068 的帖子我都諗緊買唔買好丫你

原帖由 shopping_easy90 於 15-06-04 發表

我都諗緊買唔買好丫你用緊邊隻?因為我問個間要批發咁買會平d..要買10盒
我買320

象牙宮

引用:Quote:原帖由 yuki8823 於 15-06-04 發表你

原帖由 coo1068 於 15-06-04 發表
我回家影post 上來

大宅

引用:Quote:原帖由 shopping_easy90 於 15-06-04

原帖由 coo1068 於 15-06-04 發表
我買320
你喺邊度買呀?有冇嗰個正貨標貼呀?

象牙宮

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 15-06-04 發表我

原帖由 yanfish 於 15-06-04 發表
你喺邊度買呀?有冇嗰個正貨標貼呀?
有,係批美容產品店買

大宅

回覆:shopping_easy90 的帖子

買10盒幾錢呀??

子爵府

正想問下好唔好用~睇住有個代購POST與客對話出黎~講到好神奇咁...一次就已經收毛孔,超補水!都唔知係咪真架

子爵府

正想問下好唔好用~睇住有個代購POST與客對話出黎~講到好神奇咁...一次就已經收毛孔,超補水!都唔知係咪真架

象牙宮

ABBC 發表於 15-6-5 10:01
...

正架, 我昨晚已經想full, whatapps問店主, 好夜先回, 都, 冇得full

子爵府

點解你買$320咁平既?係咪識人架?我好想買呀...我睇果間要$349呀

大宅

引用:回覆+coo1068+的帖子點解你買$320咁平既?係

原帖由 ABBC 於 15-06-05 發表

點解你買$320咁平既?係咪識人架?我好想買呀...我睇果間要$349呀 ...
我諗我同你係睇到同一間,因為我問左個價錢都係$349:money$

子爵府

回覆 yuki8823 的帖子

但我睇兩間都係呢個價喎~~咁點解後來你買係$320既?

大宅

引用:回覆+yuki8823+的帖子但我睇兩間都係呢個價

原帖由 ABBC 於 15-06-05 發表
回覆 yuki8823 的帖子

但我睇兩間都係呢個價喎~~咁點解後來你買係$320既?
我仲未買??心心思想試!!

首頁
12345...8

尾頁

跳至