夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

引用:你好有勇氣,我只每星期因小朋友的關係見他

原帖由 singyumama 於 15-06-04 發表
你好有勇氣,我只每星期因小朋友的關係見他幾次,也難受得不得了,我實在不可能和他共處同一屋簷下。

...
我只係覺得冇左名份,佢只係小朋友既父親,對我已經沒有任何意義,亦唔再重要,我只在乎小朋友既感覺!

伯爵府

引用:我撐你!但我未有勇氣離開! +

原帖由 carmensamso 於 15-06-04 發表
我撐你!但我未有勇氣離開!
我都諗左好耐,最重要係唔想仔仔係個唔完整既家庭成長,當你決定改變哩種關係,一唔一齊住都可以輕易放下!加油!

複式洋房

回覆:女人的心已死... ...

加油呀

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:mybabylove 的帖子

相信你一定受咗好多傷痛先做尼個決定,嘅然決定咗就唔好望返轉頭,向前望

複式洋房

伯爵府

因為你對佢心死,關於佢嘅任何事都唔值得自己傷心

大宅

單親一樣可以過得好好, 朋友的支持好重要. 多D 搵下朋友傾會好D, 可能日子會難過, 但總有辦法解決. 向前望, 明白會更好!!

別墅

引用:當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會

原帖由 mybabylove 於 15-06-03 發表
當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會大叫、唔會大鬧,卻只有痛!

雖然,真係好唔想行到哩一步,但非 ...
啱!始終要有一個終結,我同你亦一樣,不懂得再流淚,只有痛。放過自己吧!

別墅

引用:其實你係咪個心太累我覺得如果一個人一直付

原帖由 eggpudding 於 15-06-03 發表
其實你係咪個心太累
我覺得如果一個人一直付出
真係會好累
極之同意

別墅

回覆:天使青蛙 的帖子

請教我點樣先可以心死?我好想做到!

伯爵府

引用:請教我點樣先可以心死?我好想做到! +

原帖由 糖醋排骨 於 15-06-10 發表
請教我點樣先可以心死?我好想做到!
每個人都有一個死點,當佢touch到哩點,你個心會痛,但眼睛唔會流淚,若你流淚,代表你對佢還有希望、不捨得!

大宅

回覆 mybabylove 的帖子

同意!非常明白!我亦受過無數次的欺騙,傷口已結疤,不再流淚,只覺心痛難奈、接着死心!!
本來打算等孩子升上中學才行動,結果還是提早了半年,
可是,孩子近10歲已長大點、懂事些,也某程度能獨立照顧自己,
的確對這轉變適應得較好,自己也安心好多!

現在的我心境平和舒暢,絕不眷戀!

大宅

畀面勳章

回覆:女人的心已死... ...

加油!我和你一樣,身同感受

公爵府

回覆 mybabylove 的帖子

加油!支持你!明天會更好

別墅

Thank you!明白

大宅

我都經歷過死心既階段, 到最後我望住佢只係覺得辛苦
因為佢從來都無去了解過我, 唔知我需要既係乜, 只有我一味對佢付出, 照顧佢起居飲食, 佢一直以黎就好似大爺咁....我真係受夠喇!
當一個女人心死, 係好恨好絕, 如果你做唔出, 即係未死得晒

伯爵府

引用:我都經歷過死心既階段,+到最後我望住佢只係

原帖由 kccballteam 於 15-06-12 發表
我都經歷過死心既階段, 到最後我望住佢只係覺得辛苦
因為佢從來都無去了解過我, 唔知我需要既係乜, 只有我 ...
同意

子爵府

引用:當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會

原帖由 mybabylove 於 15-06-03 發表
當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會大叫、唔會大鬧,卻只有痛!

雖然,真係好唔想行到哩一步,但非 ...
加油

幾時先上到車.....

別墅

Support you

大宅

忘記過去, 亦唔好太過擔憂將來,既然決定左就去做!總有一條出路! 加油!

首頁
12345...6

尾頁

跳至