想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位有無試過發夢見到自己同bb一齊的境象?
我試過見過自己同自己仔仔玩, 肥嘟嘟好可愛, 真係好開心幸福又好真實的感覺. 之後個cycle就有左bb, 覺得好奇妙, 不過可惜胎停了. 前排我老公話夢見自己同女女玩, 見到女女好聰明, 佢覺得好恩惠. 唔知今次可唔可以成真....

男爵府

回覆 marsh_mallow 的帖子

我覺得如果人地夢到你有左會準D,自己發夢,仔女,我都見過
有次仲見到孖女TIM.........

大宅

回覆 cavy0511 的帖子

希望我老公今次個夢可以成真啦~~~ 我上次真係以為係有預兆.

別墅

開心吸收勳章

我都試過夢見自己同個囝玩,但...無bingo到...

子爵府

嘩~!!我正想講, 有一個平日唔係經常見到既朋友, 上星期一早打比我(係公司), 問我: 你係唔係有左呀??
我話: 下??!!點解咁講? 佢話: 我尋晚發夢見到你, 你話我知架~!!............

果一刻真係笑一笑, 又, 我8號DUE DAY 仲等緊派彩~~
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

回覆 jayk_1030 的帖子

祝你好孕啦~ 過幾日就派彩~

子爵府

回覆 marsh_mallow 的帖子

YOU TOO~~
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

回覆:夢境會否成真呢

我都試过屋企人發夢見到我有左

大宅

回覆 mrswongmrs 的帖子

咁有無中呀?

男爵府

jayk_1030 發表於 15-6-3 13:28

嘩~!!我正想講, 有一個平日唔係經常見到既朋友, 上星期一早打比我(係公司) ...
因為我試過,夢到一個朋友話我知佢有左,我講返呢個夢俾佢知,佢本身無諗住生,個時佢當然一笑置之啦﹗點知2~3個月之後佢中左!!!!!

jayk_1030    發表於 15-6-3 14:59

大宅

回覆 GF1BABY 的帖子

時間問題姐, 耐心等待~

大宅

回覆:夢境會否成真呢

我早兩日真係發夢驗孕有兩條線, 仲喺度諗點同老公講

大宅

引用:回覆 mrswongmrs 的帖子咁有無中呀

原帖由 marsh_mallow 於 15-06-03 發表
回覆 mrswongmrs 的帖子

咁有無中呀?
未中,due day 8号

大宅

回覆:jayk_1030 的帖子

你可能已經中左啦

子爵府

回覆 washipig 的帖子

承你貴言呀下~~ 8號唔見M小姐再chk吧~

複式洋房

回覆:jayk_1030 的帖子

其實你宜家都可以試下驗,因為我同你差不多。。我係夢到自己驗孕兩條線,但無理,第二日奶奶同我講佢發夢我抱左仔仔反去。。我第二朝18號就驗,但我due day係 23.24號!我早左五日驗都驗到幾明顯下。。

複式洋房

引用:回覆 cavy0511 的帖子嘩~!!我正想講, 有一

原帖由 jayk_1030 於 15-06-03 發表

其實你宜家都可以試下驗,因為我同你差不多。。我係夢到自己驗孕兩條線,但無理,第二日奶奶同我講佢發夢我抱左仔仔反去。。我第二朝18號就驗,但我due day係 23.24號!我早左五日驗都驗到幾明顯下。。

子爵府

回覆 faifiona429 的帖子

我第一個CYCLE試咋...無唸住一定中....
而且聽日去旅行, 我怕早驗到有又形住, 無又好失望

複式洋房

引用:回覆 faifiona429 的帖子我第一個CYCLE試咋

原帖由 jayk_1030 於 15-06-03 發表

我第一個CYCLE試咋...無唸住一定中....
但你去旅行要小心啲喎。。。

子爵府

我會 ^_^.. "當"正自己BINGO咁..(但我又會帶埋M巾囉@@)

首頁

尾頁

跳至