網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

如題!請問有jm試過呢間集運嗎?可靠嗎?

大宅

引用:如題!請問有jm試過呢間集運嗎?可靠嗎? +

原帖由 totoma 於 15-06-03 發表
我用過幾次
今發後到
係運費貴左d
但佢有其他活動參加可以收平d運費
都算ok la對我泥講

談自己 只有自卑 屬於我.

男爵府

回覆:匯購八方集運

可靠
Cs個哥哥仔服務好。每次又都準時到自取點。又可自取時先付港幣。計重量好老實,500g做單位。我有85折,唔貴,接受。

珍珠宮

totoma 發表於 15-6-3 14:29
呵.我也有用過一次,唔錯~~不過最衰佢太子未有自提點~
你可以去此個POST,好多JM回的~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14188888&extra=page%3D1

男爵府

我用過5次店鋪自提,都OK今發後至,可以運費港紙到付,唔使用人仔比。我有8折,佢運費首HK$18+HK$3.5/0.5kg 其實即約首11.5人仔績2.25/0.5kg, 都算平, 佢地也會覆facebook Inbox 或 Whatsapp, 所以有野要聯絡也很易

男爵府

好媽媽勳章

引用:我用過5次店鋪自提,都OK今發後至,可以運費

原帖由 klauyeung 於 15-06-03 發表
我用過5次店鋪自提,都OK今發後至,可以運費港紙到付,唔使用人仔比。我有8折,佢運費首HK$18+HK$3.5/0.5kg 其 ...
點樣可以有8折呢?

珍珠宮

klauyeung 發表於 15-6-3 20:42
我用過5次店鋪自提,都OK今發後至,可以運費港紙到付,唔使用人仔比。我有8折,佢運費首HK$18+HK$3.5/0.5kg 其 ...
係啦,佢地 FACEBOOK都回得好快.........唔錯

伯爵府

引用:我用過5次店鋪自提,都OK今發後至,可以運費

原帖由 klauyeung 於 15-06-03 發表
我問過,話最盡都只是85折,你點會拎到8折既?

服務係好好,但有次比我發現重量有估怪,我FB叫佢地幫我跟進,最後改返給我,話大陸同事量錯重量喎。

子爵府

回覆 sn0629 的帖子

[p=26, null, left]朋友圈共享折扣計劃將分為三個會員級別,分別喺銀鑽會員、金鑽會員以及至尊會員

[p=26, null, left]銀鑽會員:享有運費永久95折

[p=26, null, left]金鑽會員:享有運費永久9折

[p=26, null, left]至尊會員:享有運費永久85折

[p=26, null, left]

[p=26, null, left]升級至銀鑽級會員需朋友圈內人數達到5人

[p=26, null, left]升級至金鑽級會員需朋友圈內人數達到10人

[p=26, null, left]升級至至尊級會員需朋友圈內人數達到30人

[p=26, null, left](連同恆常會員積分回贈,其他朋友圈達10人已經永久享有85折!30人的話更永久享有8折優惠!)

男爵府

回覆:匯購八方集運

連同恆常會員積分回贈,其他朋友圈達10人已經永久享有85折!30人的話更永久享有8折優惠!)。

其實我都睇唔明,入了30人團佢哋覆都係得85折,

珍珠宮

hellomamiii 發表於 15-6-5 15:24
連同恆常會員積分回贈,其他朋友圈達10人已經永久享有85折!30人的話更永久享有8折優惠!)。

其實我都睇 ...
係啊,咩叫恆常會員?

男爵府

sn0629 發表於 15-6-5 06:53
我問過,話最盡都只是85折,你點會拎到8折既?

服務係好好,但有次比我發現重量有估怪,我FB叫佢地幫我跟 ...

因佢地老細在高X很活躍的, 所以如用X登PM佢攪朋友圈,夠人又全都有X登account,就會有8折(即連同恆常會員積分優惠會有75折),會員類別是高X VIP, 不過不是太多人發起攪,到現在好似得5團成團, 最近好似都冇人攪

男爵府

pansy888hk 發表於 15-6-5 23:54
係啊,咩叫恆常會員?

是'恆常會員積分', 每消費一蚊有一分, 100分可當5元比運費,最少每次用100分扣5蚊,無上限, 所以約等如回贈5%

珍珠宮

icic~~原來咁既........ thanks~

不過如果toplink有太子自取點更好.........因我上次在旺角取件之後要坐mtr回家呢...........

大宅

引用:+icic~~原來咁既........+thanks~不過如果t

原帖由 pansy888hk 於 15-06-06 發表
icic~~原來咁既........ thanks~

不過如果toplink有太子自取點更好.........因我上次在旺角 ...
你可以在fb專頁反應下

pansy888hk    發表於 15-6-8 00:35

大宅

畀面勳章

可以加我入朋友圈嗎 ?

大宅

回覆 klauyeung 的帖子

可以加到我入圈攞八折嗎?

男爵府

引用:Quote:原帖由 totoma 於 15-06-03 發表如題

原帖由 dulyleung 於 15-06-03 發表
我用過幾次
今發後到
係運費貴左d
請問D貨到東莞倉可放幾多天?揾唔到有關資料!Thx

大宅

kiufungb 發表於 15-6-9 22:42
半年

大宅

引用:Quote:原帖由+dulyleung+於+15-06-03+發表

原帖由 kiufungb 於 15-06-09 發表
打過去問 可以免費放半年

首頁
12345...6

尾頁

跳至