夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

担心...係正常呀

公爵府

回覆:wingchan1124 的帖子

平時距係乜人,有冇前科,同埋同邊d人去,冇實質證據,冇亂唸先

大宅

男人反上大陸揼骨都無好野. 雞虫朋友居多, 回家最好唔好行親熱先, 叫他去驗下先, 傳D病比你就衰. 下次唔比他去. 揼骨香港都有. 再不是, 收起他回鄉証. 你講明唔鐘意, 信他們唔過.

複式洋房

樓主你老公點啊?無哂聲氣既?返左黎未啊~報到下啦...

侯爵府

回覆:唔開心

其實番得大陸都預左

男爵府

成班男人上去,有咩攪吖,唔通貪人民幣貴咩?唔上床都玩雀仔按摩啦!

大宅

牛年勳章

引用:成班男人上去,有咩攪吖,唔通貪人民幣貴咩

原帖由 maggie789 於 15-06-07 發表
成班男人上去,有咩攪吖,唔通貪人民幣貴咩?唔上床都玩雀仔按摩啦!
絕對真實

大宅

點解D男人要咁賤格, 你自已要玩呢D野, 或者未玩夠, 就唔應該結婚, 結左婚仲要周圍攪野, 包二奶, 識女仔既, 咁你結嚟做咩? 呢D人真係咩借口都假, 根本係自私, 只為自已...

如果係話同老婆唔夾既, 大可先離婚, 離左婚就冇人理得你咁多

呢D衰男人, 等報應

複式洋房

回覆:wingchan1124 的帖子

子爵府

引用:成班男人上去,有咩攪吖,唔通貪人民幣貴咩

原帖由 maggie789 於 15-06-07 發表
吾信去按正骨

珍珠宮

平時都係咁?
明白你種不安
不過如果佢平時記錄都好
我會選擇相信(至少自己開心啲)
otherwise...............

首頁

尾頁

跳至