自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

做佢隻狗都羞家~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

伯爵府

回覆 Sindy 的帖子

又一隻蟹!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁啲女人如娶返屋企, 硬家無寧日

greenpea    發表於 15-6-5 18:26

珍珠宮

回覆:人肉霸位,車cam真係好重要

泊車最怕遇到呢D人肉霸位

侯爵府

禁止訪問

DHA勳章 畀面勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:Sindy 的帖子

惡人先告狀

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章

HK已經唔係我熟識的HK

珍珠宮

好媽媽勳章

做得出唔怕比人知, 仲叫人del片.. 大L晒咁

珍珠宮

畀面勳章

可唔可以唔好咁拉隻狗仔呀,你又試下放條繩係頸跟住比人係咁拉你會點:\'(:\'(

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我睇到印度人打蛋

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

子爵府

UP, 希望有人有片幫到個事主

大宅

你件事發生幾耐架?我問過做惠康朋友,佢話佢地D cctv 可以keep好似14日架,不過要警察做野問佢地羅片佢地先會比架,希望幫到你。

別墅

要求警方向惠康及附近店舖借閉路電視作證,否則會向警察投訴科或呻訴專員公署投訴,自己再去現場視察一次,拍下所有有機會攝錄到事發經過的閉路電視位置,自己再向有關店舖查詢,能否借閱一下有關片段,就算對方不肯借,因已當握有關閉路電視位置,請在警方的口供紙上列明有關位置,要求警方取閱,警方若不取閱,就算判你罪成,可要警方告票組或相關警區高層,警察投訴科或呻訴專員公署再次投訴,或請律師抗辯。

珍珠宮

好媽媽勳章

amyleung0108 發表於 15-6-5 17:55
你件事發生幾耐架?我問過做惠康朋友,佢話佢地D cctv 可以keep好似14日架,不過要警察做野問佢地羅片佢地 ...
好似上星期既事, 多謝你

水晶宮

畀面勳章

其實以前好多人肉霸位員,尤其沙灘車位少,成日都見車未到 人先到。

想知如果大家見到人肉霸位員 ,大家會點?

男爵府

假期去bbq場仲衰,車未到。但佢地啲親戚就用一袋袋野霸車位。咁我可以點?真系想一野車入去。空車位擺滿膠袋東西,仲要連霸幾個。有無政府部門處理既呢?

你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人。

首頁

尾頁

跳至