美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:食麥皮減肥.........今次開始要瘦....

食麥食咩都唔加好難食,同埋唔知點解我晚餐已經咁唔食澱粉質,但無輕過

大宅

引用:Quote:lovly_family 發表於 15-6-10 11:18

原帖由 goddamnit 於 15-06-11 發表
你研究下你油脂量係唔係低得可怕..
咩叫油脂量,請指教?

大宅

引用:回覆 lovly_family 的帖子便秘問題, try tr

原帖由 mmufan 於 15-06-11 發表
回覆 lovly_family 的帖子

便秘問題, try try 黑蒜啦, 好暢通
黑蒜就咁食?

珍珠宮

lovly_family 發表於 15-6-11 20:44
咩叫油脂量,請指教?
油脂即係脂肪 .通常食[健康]既..
除左食量極不足,另一樣常見就係油脂量極底... 見油如見鬼.

我都試過..

成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

食物營養資料 : 美國 / 澳洲 / 香港 / 台灣

翡翠宮

我都食了2個個月都只係4磅咋.

別墅

引用:我由67kg減到而家53kg,足足用左9個月時間,

原帖由 lovly_family 於 15-06-10 發表
我由67kg減到而家53kg,
足足用左9個月時間,
全部從食物加少量運動入手,
請問妳幾高?成績很好吖

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:請問樓主碗麥皮係咪無糖無奶的

原帖由 caca8j 於 15-06-08 發表
請問樓主碗麥皮係咪無糖無奶的?
我覺得我會食唔落,嗚嗚...
我3年肥咗近20磅 ...
我水加麥皮,我覺好味呀,有加chia seed

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:食麥食咩都唔加好難食,同埋唔知點解我晚餐

原帖由 yuen061 於 15-06-11 發表
食麥食咩都唔加好難食,同埋唔知點解我晚餐已經咁唔食澱粉質,但無輕過

...
其實食一碗飯,少肉,多菜,根本唔會肥得去邊

當然一日間唔好零食

侯爵府

回覆:食麥皮減肥.........今次開始要瘦....

食左一星期麥皮早餐,好似無咩感覺

首頁

尾頁

跳至