親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:請問是否可以叫港記冷藏打包, 然後手提上機

原帖由 HuiTung 於 15-06-13 發表
請問是否可以叫港記冷藏打包, 然後手提上機的?
我試過手提拎上機,冇問題。

大宅

引用:請問是否可以叫港記冷藏打包, 然後手提上機

我試過一次過買咗5盒,手提上機,冇問題

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 HuiTung 於 15-06-13 發表請

原帖由 vafamily 於 15-06-13 發表
我試過一次過買咗5盒,手提上機,冇問題
有聽過可以手提。 但我有次在東京見有人帶冷藏食物上機, 在check in攪了一大輪至比帶上機。 係咪各地機場做法不一樣呢?

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

男爵府

引用:請問是否可以叫港記冷藏打包,+然後手提上機

我上次正是這樣做

大宅

引用:Quote:原帖由 vafamily 於 15-06-13 發表我

有聽過可以手提。 但我有次在東京見有人帶冷藏食物上機, 在check in攪了一大輪至比帶上機。 係咪各地機場做 ...
應該係。

港記會喺每盒裡面,放包細乾冰,所以冇問題。

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 afternoontea372 的帖子

我五月先跟團返來,導遊話芝士條有乾冰話一定要寄倉,吾可以手提!

首頁

尾頁

跳至