自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

陪月勳章

入面三份二時間都係播片, YouTube 都有得睇Elsa 最後只唱一首歌 座椅唔會後排高過前排, 所以後排會比前排遮住
睇完之後玩雪橇, 負責果兩個女職員塊面黑到呢⋯好似d客欠左佢地咁, 玩左咁多次廸士尼第一次有咁既經歷雪橇好快已截龍, 有好多人都玩唔到。 入面仲可以同小白影相, 不過同樣地, 玩完雪橇已截左龍了。 唯一可以慢慢玩既, 就係地上既雪排左成個鐘, 唔太值得

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:去左廸士尼Frozen village , 好失望

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

陪月勳章

未去既千其唔好太大期望

tsung    發表於 15-6-22 16:19
talkative    發表於 15-6-13 22:08

子爵府

引用:未去既千其唔好太大期望

原帖由 muybien 於 15-06-13 發表
未去既千其唔好太大期望
收到!

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

引用:入面三份二時間都係播片, YouTube 都有得

入面三份二時間都係播片, YouTube 都有得睇Elsa 最後只唱一首歌 座 ...
明白咁熱要排1個鐘真係好辛苦

我好彩d, 一早拎到fast pass......夠鐘就可以直入涼冷氣,同埋可以坐到好前,所以阿女好興奮

mv 時間真係多呀,但氣氛都ok..... 我有得坐唔駛郁,我覺得好ok勒

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

黎多一張

珍珠宮

陪月勳章

引用:Quote:原帖由+muybien+於+15-06-13+發表入

原帖由 Vana 於 15-06-13 發表

我好彩d, 一早拎到fast pass......夠鐘就可以直入涼冷氣,同埋可 ...
拿到fast pass 真係好好多, 入去涼下冷都好⋯如果咁熱walk in 排一心想去睇野, 真係同期望太大落差, 播mv上YouTube 都得啦, 洗鬼廸士尼比個大電視。 呢d表演通常都係有真人演出, 今次活動打住frozen 個名咁響, 但比人感覺hea 做交行貨

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由 Vana 於 15-06-13 發表明白咁

拿到fast pass 真係好好多, 入去涼下冷都好⋯如果咁熱walk in 排一心想去睇野, 真係同期望太大落差, 播m ...
yes, 明白你失望呀

我地相對上舒服又坐得前,所以較為enjoyable ..... 同埋阿女有得玩雪好開心

雖然已經好滿足,但同意elsa如果出黎耐少少會開心d

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 muybien 於 15-06-13 發表入

原帖由 Vana 於 15-06-13 發表

我好彩d, 一早拎到fast pass......夠鐘就可以直入涼冷氣,同埋可 ...
請問係邊度拎fast pass??

琥珀宮

子爵府

我都去左, 但阿女好鐘意frozen入到去已經好開心。 大人就會有d失望

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:入面三份二時間都係播片,+YouTube+都有得

入面三份二時間都係播片, YouTube 都有得睇Elsa 最後只唱一首歌 座 ...

simple is the best~

複式洋房

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

子爵府

兩位主角都好成熟,反而男主角靚仔d.

男爵府

醒目開學勳章

我睇左外國迪士尼個frozen show,同香港差唔多,elsa最後先出,但外國氣氛好d因佢地至少大部分歌睇字幕識唱,香港最hit都係let it go

敢夢。想飛。談何容易?
終於我選擇豁然一試。
有得有失,又可否一直堅持?
<教養孩童,使他走當行的道
  就是到老他也不偏離>

珍珠宮

陪月勳章

引用:我睇左外國迪士尼個frozen+show,同香港差

原帖由 SoNyPig 於 15-06-13 發表
我睇左外國迪士尼個frozen show,同香港差唔多,elsa最後先出,但外國氣氛好d因佢地至少大部分歌睇字幕識唱 ...
所以外國叫sing along 香港唔係

首頁

尾頁

跳至