親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

請問聖淘沙adventure cove waterpark門票,是否已包埋浮潛?還是要另外付錢玩?
另外,請問聖淘沙出市區巴士(sentosa rider route)的烏節線(orchard)同海灣線(marina bay)是否免費供住客乘搭?

最後,請問SingTel Hi呢款電話卡,是否可share wifi?

男爵府

引用:請問聖淘沙adventure cove waterpark門票,

原帖由 michelle_cc 於 15-06-14 發表
請問聖淘沙adventure cove waterpark門票,是否已包埋浮潛?還是要另外付錢玩?
另外,請問聖淘沙出市區巴 ...
浮潛係睇魚嗰度? 吾洗額外俾錢嘅。

男爵府

好媽媽勳章

回覆 wendybruce 的帖子

謝謝

男爵府

引用:回覆 wendybruce 的帖子謝謝

謝謝
六個大人,只有兩個入去玩,似乎吾易。

男爵府

好媽媽勳章

你指不易即是要排好耐?浮潛有限年齡嗎?

男爵府

引用:回覆 wendybruce 的帖子你指不易即是要排好

嗰次吾洗排,而事實上好快玩晒,地方吾係好大。最大問題係我哋幾個吾慣潛水,見佢又話要點樣操控枝管,已經嚇怕其餘幾人,包括小朋友

王國會長

王國會長

引用:回覆 wendybruce 的帖子你指不易即是要排好

我排十五分鐘,有高度限制,但最重要係唔怕水

侯爵府

michelle_cc 發表於 15-6-14 07:56
另外,請問聖淘沙出市區巴 ...
請問聖淘沙adventure cove waterpark門票,是否已包埋浮潛?還是要另外付錢玩?已包埋

另外,請問聖淘沙出市區巴士(sentosa rider route)的烏節線(orchard)同海灣線(marina bay)是否免費供住客乘搭?
已取消

最後,請問SingTel Hi呢款電話卡,是否可share wifi?
可以

男爵府

好媽媽勳章

謝謝各位回覆

王國會長

王國會長

wendybruce 發表於 15-6-14 12:15
嗰次吾洗排,而事實上好快玩晒,地方吾係好大。最大問題係我哋幾個吾慣潛水,見佢又話要點樣操控枝管,已經 ...
上次排最耐係2個人坐塊板玩果樣

男爵府

引用:Quote:wendybruce 發表於 15-6-14 12:15 嗰

原帖由 瑩瑩老豆 於 15-06-16 發表
上次排最耐係2個人坐塊板玩果樣
坐嘢嗰類,通常排好耐!

首頁

尾頁

跳至