論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:2016年的新年印尼機票好勁貴!有吔計?

Can u pm me the info too? Thx

別墅

請PM我, 可以係邊道找到直飛印尼2500機票? thanks

大宅

買咗7月中garuda air 轉機, HK$3080 (tax included)

別墅

回覆:happysin 的帖子

hii 請問是上網買嗎?我上網check 3-17/7 要$5xxx ar???!!!

大宅

i want to know too, please give me the contact

複式洋房

可否pm資料給我, 合約11月完, 係咪要5月買飛, thx

別墅

大家要買就快已經貴好多,而且也full,我1月尾來回$3450+tax,今天姐姐話有朋友想同機去返,一check 去程3/7已full,如早一日飛,回程一樣,要$4780+tax!已貴我們$1300🙈所以未訂要快手啦

大宅

上星期買,去泗水,長榮,要轉1次機,機程大約8小時多,連稅$2300,已貴左;之前睇只是$2010。

大宅

引用:上星期買,去泗水,長榮,要轉1次機,機程

原帖由 kaky 於 16-02-24 發表
上星期買,去泗水,長榮,要轉1次機,機程大約8小時多,連稅$2300,已貴左;之前睇只是$2010。 ...
請問你係邊買?

禁止訪問

大宅

回覆 ttnzero 的帖子

長榮官網

洋房

我都想知邊度買到$2500直航到泗水機票,請pm

男爵府

BK Milk勳章

回覆:macyming 的帖子

我昨天見,香港…峇里……日惹!8小時行程,轉機1次only,near$2000,ok呀! aacceptable6月中ticket

大宅

回覆:bradma 的帖子

我昨天在虎航買了,六月頭,單程泗水
轉一次去新加坡,千二,連20KG行李

大宅

踏正印尼返泗水,轉機一次,最平2900

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我昨天見,香港…峇里……日惹!8小時行程

原帖由 mirchan2005 於 16-02-26 發表
我昨天見,香港…峇里……日惹!8小時行程,轉機1次only,near$2000,ok呀! aacceptable6月中ticke ...
請問係邊間airline?

男爵府

BK Milk勳章

回覆:Thelittlepingu 的帖子

Airasia

禁止訪問

BK Milk勳章

大宅

我都想要資料呀, 我姐姐要六月尾返去探呀仔喎....唔該

大宅

我都想要資料呀, 我姐姐要六月尾返去探呀仔喎....唔該

首頁

尾頁

跳至