自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

hashtag旅遊勳章

今日在大x樂食早餐,由於人多搵左好耐位,見到一個女人坐四人枱,佢對面位放左個紅色大袋,我問佢係咪要晒?佢話佢地係三個,然後指住佢隔離個位叫我坐呢度啦!我坐低開始食野,個女人當時面前只有一個差不多飲完既水杯,佢話去拎兩杯水先,又拎兩杯水返黎放在對面兩個位,我以為佢等緊朋友啦,冇理佢,繼續BK,前後5分鐘時間,佢冇講電話冇同人傾計,跟住佢無啦啦同一個客人講,你坐啦~我地走架啦~我即刻啤一啤佢,佢拎住紅袋走左,枱上面留低三個空既水杯……

SiuBBee    發表於 15-6-16 11:36

伯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

回覆:食早餐的奇怪經歷(02?)

日光日白咁猛

子爵府

咁你有無𥄫到佢,有沒有飲對面嗰2杯水呀?

男爵府

你可能太專注bk, 冇為意係佢自己飲唒啫

子爵府

伯爵府

子爵府

hashtag旅遊勳章

引用:咁你有無𥄫到佢,有沒有飲對面嗰2杯

原帖由 ilovexo824 於 15-06-16 發表
咁你有無𥄫到佢,有沒有飲對面嗰2杯水呀?
就係冇見到,我本來都冇留意佢,個女人講野又有紋有路果隻,係佢走左後,另一對夫婦黎到,位太太問佢老公做咩拎咁多杯水,個老公話係人地留低架~我先望到。。。3個杯都空的。
當時即刻諗一係佢係傻既?一係就當時對面真係坐左兩位朋友係度,只係我見唔到

tsung    發表於 15-6-16 12:14

子爵府

我好驚呀

侯爵府

佢係咪想放個杯喺到,等其他人唔駛再問佢個位有無人?可能杯水佢自己飲咗。

愈嚟愈冇記性

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

唔駛咁驚,可能佢唔想同人搭檯。

而加咁咪仲好,如果你真係坐佢對面可能仲驚。

愈嚟愈冇記性

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你意思係本來拎返嚟時兩個杯係有水, 之後無晒???????
唔通養咗仔?

侯爵府

回覆:Biancacheung 的帖子

會唔會佢拎番嚟嗰兩個杯根本係冇水架?

子爵府

hashtag旅遊勳章

引用:佢係咪想放個杯喺到,等其他人唔駛再問佢個

原帖由 ChinoB 於 15-06-16 發表
佢係咪想放個杯喺到,等其他人唔駛再問佢個位有無人?可能杯水佢自己飲咗。

...
我見住佢拎兩杯水返黎分別放對面兩個位,當時兩個杯係有水架~個女人極速飲晒兩杯水都有可能,但佢咁做真係好怪囉~如果唔想俾人搭枱,佢當時可以同我講要晒四個位,仲要指明我坐佢隔離個位

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ChinoB+於+15-06-16+發表佢係

原帖由 Biancacheung 於 15-06-16 發表
我見住佢拎兩杯水返黎分別放對面兩個位,當時兩個杯係有水架~個女人極速飲晒兩杯水都有可能,但佢咁做真係 ...
唔出奇,因為我都遇過有人明明得佢自己一個,仲話隔離有人,而且一路食一路自言自語。

仲遇過有人明明食完好耐,仲不停坐喺個位度咳同包雲吞,但明明好多人等緊位。

呢個世界真係好多怪人,唔駛自己嚇自己。

愈嚟愈冇記性

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

子爵府

hashtag旅遊勳章

引用:Quote:原帖由+Biancacheung+於+15-06-16+發

原帖由 ChinoB 於 15-06-16 發表
唔出奇,因為我都遇過有人明明得佢自己一個,仲話隔離有人,而且一路食一路自言自語。

仲遇過有人明明食完 ...
我都有見過,精神分裂症病人,真係一個人有幾把聲,自己同自己對話。
所以精神病同02真係一線之差

ChinoB    發表於 15-6-16 10:32

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

真係好多怪人……有日去大快活食飯.見隔離枱個伯伯.一埋來就去counter攞左10幾張餐紙抺手.但佢手係乾淨架.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至