夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

發現C6繼續同這個女人一齊,而且已發生關係,至今己有十日。上一次裸聊已經俾咗一次機會他,當時發誓吾再揾這個女人,到今次發現上埋牀,還有做後感!我崩潰了,每日返工我都強顏歡笑,放工後行屍走肉。這個女人是他的同學,曾經暗戀過C6。第一時間我想到離婚,但身體工同時出現了問題,(他同個女人一齊時已知我身體有問題,只是等待報告。)小孩又面临升中,使我憂悠寡斷,但我心在滴血,我真的沒有用。他將所有責任推俾我,話我忽略了他,同埋他話食得吾好晒!!他求我原諒埋他今次,俾多最後一次機會他。但是我沒辦法可以一而再地原諒他,怕又有一天又悄無聲色地傷害我。今天小孩好認真地同我講,媽媽是末因為我,是我考試考得吾够好,下次我會努力D,考得更好啦。此刻我的眼眼淚不斷地滾下來,抱住小孩講,不,不是您問題,你已好努力,考得好好,每次都級五名內,是媽媽問題吾關您事。我可以點做?有沒人教我點做?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

先照顧好自己身體,
離婚也不急在一時,
先利用C6供養,
安排好一切才伸走佢,
等埋個仔升中,
無理由為D咁嘅賤男,
把個仔前途陪葬。
佢咁淫賤不能移,
遲早生野,
當佢屋企件傢俬啦,
世界還有把男人。
加油!

littlesun    發表於 15-6-17 00:08
CurrySo    發表於 15-6-16 21:58
Kirsten    發表於 15-6-16 21:45

琥珀宮

回覆:我該如何做?

唔係嗎?食得唔好嘥都講得出,你仲要原諒佢?你每天唔開心,一樣會影響小朋友,除非你可以扮到無事

大宅

唔好對呢個男人抱任何希望,個女人鍾意過佢,一個姣、一個賤,斷唔到㗎嘞!同意樓上,今後只為自己同個仔諗。有錢俾你嘅,咪儲下錢,搞掂以後安排先分開;否則,即分。

大宅

個女人有老公又有二個囝,在WhatSApp度教個賤人返到屋企對我認錯,話女人很心軟。好想講俾他老公知,這但賤男即時講無謂傷害人地家庭,难道我就可以傷害?問他這個女人住邊又不肯同我講!

子爵府

引用:個女人有老公又有二個囝,在WhatSApp度教個

原帖由 Ai1860 於 15-06-16 發表
個女人有老公又有二個囝,在WhatSApp度教個賤人返到屋企對我認錯,話女人很心軟。好想講俾他老公知,這但賤 ...
唔需要搞人地家庭
因為你老公都有錯
佢管唔住自己個心同下身
你打走左呢個都有下一個
其實係你自己點做

未經本人同意,請勿轉載內容!

男爵府

引用:先照顧好自己身體,離婚也不急在一時,先利

原帖由 soso1227 於 15-06-16 發表
先照顧好自己身體,
離婚也不急在一時,
先利用C6供養,
認同!
先顧好自己身體,有健康的體魄才可以好好的照顧小朋友!

複式洋房

要顧咗自己健康先,無健康就乜都無!唔好為咗個賤男令自己身體再差,有咩上嚟同班jm呻,加油呀!

大宅

但他哋趁我返工時搞到返屋企。個女人話他老公俾吾到高潮她,她哋是分房睡的,半夜三更在裸聊。他吾愿離婚要我俾多次機會他,他話當個女人是雞,同她沒感情他一直都愛我。我問他你同個囡人上牀時有沒有稔過我,他話沒!!他話有意俾我知喎,因為他吾知點解決這件事,内疚喎。他話已厭倦咗這個女人,求我原諒他。我真的好沒用,很累很累。

男爵府

。。。。咩男人黎

大宅

咁睇我信佢同個女人未必有感情,純粹為性。兩個明知唔會同對方有結果。但係,都係嗰句,個女人咁有需要,好難斷㗎。大家都講咗好多,你自己慢慢諗下啦。

男爵府

回覆:Ai1860 的帖子

大宅

仲要在我最需要人關心的時候,俾我知,是末想要我死?如果吾係小孩我已撑不住了,多謝您們!!

瑪瑙宮

佢講乜都唔重要, 佢都唔知自己 up 緊乜. 有囝囝同您一齊, 您唔使慄呀, 好好照顧好自己同囝囝, 將來囝囝會孝順您的.

別墅

回覆:Ai1860 的帖子

可以的話,離婚啦!個小朋友都大個,你同佢講,佢會明。呢d男人靠唔住。

水晶宮

極品男!為他傷心?值得?
自由太多會令世人失去平衡

大宅

正人渣,食得唔好嘥,c夠食得啦,佢又唔食。
痴線,家下的偷食男,真係越來越變種,
變到禽獸咁,茹毛飲血,見女就上。

樓主,我睇到真係興,個老婆身體有病,
做老公唔照顧,仲攪喱攪路,欲望為先,無得救,不值原諒!

賤男無左不要緊,自己身體最重要,
照顧好自己,才有能力照顧仔仔 及重新生活。

你要好好照顧自己呀!
我都最被賤男背叛的,我發覺遇到d咁的事,自己才是解藥。

大宅

真係好賤,人渣

禁止訪問

侯爵府

日日煮佢唔鍾意既野比佢食, 同佢講食得唔好嘥, 食唔晒都要留俾佢第二日食.食到佢怕為止.

首頁

尾頁

跳至