懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題,睇左醫生,塗藥都唔好。仲紅多左。。。點好😩😩

回覆 Siusiupak 的帖子

您好Siusiupak ,肚屙引致既patpat 紅需要耐少少既時間好返,繼續勤d 換片,抹完patpat 之後吹一吹乾先再塗藥,如果都係越來越紅/無改善,建議再睇睇醫生睇下有無需要轉另一隻藥膏。

我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

別墅

回覆:Angela@牛欄牌媽咪專線 的帖子

有吖。。。但patpat好紅。。。好慘

patpat 紅BB真係會吾舒服同扭計D,唯有俾多D時間俾等慢慢好,加油呀媽媽!

我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

大宅

siusiupak, 舊年唔系有媽媽介紹你用綠色支cream咩? 請問有無用呀? 我都有相同問題,想睇邊d cream有用!http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10520817&extra=&page=1

別墅

回覆:frugalchick 的帖子

我無用,但朋友話綠色個支👍🏻👍🏻
我最後係用最原始個隻鋅。
💪🏻💪🏻加油。

首頁

尾頁

跳至