自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

http://www.appledaily.com.tw/rea ... ew/20150522/615155/
美國著名實境秀節目《19個孩子不嫌多》竟傳出其中一名成員曾猥褻多名未成年少女,受害者還包括他的親妹妹。

《19個孩子不嫌多》紀錄保守基督教家庭道格(The Duggars)一家人的日常生活。其中27歲的長子喬許道格(Josh Duggar)被媒體披露,曾於青少年時期涉嫌猥褻5名未成年少女,其中包括他的親妹妹。消息曝光後,喬許道格發表聲明坦承此事,解釋事發時他只有15歲,父母也為了他飽受煎熬,並尋求協助。

喬許道格已婚、育有3子女,妻子正懷第4胎。他說婚前已告知妻子此事,也獲得諒解。而醜聞爆發後,喬許道格辭去目前的反同性戀遊說團體職務。(桂家齊/綜合外電報導)

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

仲諗住E家人真係咁好...
點知又係假教徒.............
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

侯爵府

回覆:pi0219 的帖子

個全家成日一齊出鏡架喎!

大宅

回覆:實境show《19個孩子不嫌多》大哥曾猥褻親妹妹

兩夫婦都唔駛做野嘅,個老豆係牧師,個個教友十一奉獻比佢養仔,對呢家人冇咩好感

公爵府

danni78 發表於 15-6-17 15:33
兩夫婦都唔駛做野嘅,個老豆係牧師,個個教友十一奉獻比佢養仔,對呢家人冇咩好感

...
係喎, 同埋根本就係咸濕!!痴線~~生咁Q 多個...
好心避孕啦~~~~~
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

..嘩, 已經19個.....

tsung    發表於 15-6-17 16:37
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

個大仔老婆而家已經有第四胎.
結左婚唔係好多年jar

大宅

回覆:pi0219 的帖子

我記得大哥係同老婆結左婚先有性行為,之前佢地拍拖怕做錯事仲次次叫個妹妹一齊出街做電燈膽,點知原來有單咁既野,唔係當時禁欲太犀利走去攪呀妹下

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

引用:Quote:danni78+發表於+15-6-17+15:33+兩夫

原帖由 lemontea520 於 15-06-17 發表
係喎, 同埋根本就係咸濕!!痴線~~生咁Q 多個...
好心避孕啦~~~~~
基督教派(包括天主教)都係唔主張避孕,即係唔可以用套用藥,通常係計日子同體溫去避危險日子,但我都覺得係佢哋咸濕囉,生咁多身體都唔好啦

公爵府

danni78 發表於 15-6-17 15:46
基督教派(包括天主教)都係唔主張避孕,即係唔可以用套用藥,通常係計日子同體溫去避危險日子,但我都覺得 ...
E D咪就係宗教狂囉..咩年代呀~~~如果係以前就話O者,家下人類都就黎上到火星喇~~~仲用埋E D咁既高危避孕
奇奇怪怪既教徒
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

公爵府

個阿媽因為差唔多每年就生一個, 變左幾個大女要長期湊仔, 加上所有小朋友都係home schooling, 有唔少美國人批評呢對父母禁固左幾個大女既未來同健康發展.

子爵府

引用:兩夫婦都唔駛做野嘅,個老豆係牧師,個個教

原帖由 danni78 於 15-06-17 發表

...
但有一集係講佢地係幫法庭做audio typing 架喎

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:實境show《19個孩子不嫌多》大哥曾猥褻親妹妹

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止訪問

引用:http://www.appledaily.com.tw/realtimene

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

禁止訪問

引用:兩夫婦都唔駛做野嘅,個老豆係牧師,個個教

公爵府

awah112 發表於 15-6-17 16:16
一集收幾十萬美金
佢地真人SHOW 俾人拍足幾年喎!E O靚仔由BB 拍到5,6,7歲, 仲生多幾件
好似本來20個架, 但係最終都係夭折左嘛
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

禁止訪問

引用:仲諗住E家人真係咁好...點知又係假教徒....

首頁

尾頁

跳至