親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:ee915 發表於 15-6-23 17:21 JM有教

原帖由 Harebellv 於 15-06-24 發表
唔該晒! 我之前都有跟試過入"管理訂位", 原來要再按修改日期, 現在看到了, BREAKDOWN 都有減去多收的 SERVI ...
唔駛客氣,都係樓上某JM教㗎

大宅

Natalie023 發表於 15-6-23 09:21
如果大家唔肯定自己有無被收多錢,只需要喺 hkexpress 入面click 管理我的訂位,再按更改航班資料,咁你就 ...

請問在網頁哪個位置會找到 "管理我的訂位" ? Thanks!

複式洋房

回覆:HKEXPRESS成功轉地方既姊妹請注意!

Penalty fee要收?退改罰金?

大宅

回覆 Natalie023 的帖子

係喎,你好勁呀~~

[size=medium]queensroad

別墅

回覆:Natalie023 的帖子

又出新招,佢話fee & taxes費用係跟返哂韓國初時張單帶落黎

複式洋房

gloriajayla 發表於 15-6-28 14:48
又出新招,佢話fee & taxes費用係跟返哂韓國初時張單帶落黎
咁都得?唔係去嗰個地方既tax都可以跟之前出發地點收費?真係要同消委會聯絡下係咪可以咁做。

大宅

hke 已經比了條數我,都係無break down到每人幾錢
但就發現,兩個機票價錢係有唔同架。

複式洋房

引用:hke 已經比了條數我,都係無break down到每

原帖由 queensroad 於 15-06-28 發表
hke 已經比了條數我,都係無break down到每人幾錢
佢都係開發票比我 收多200

複式洋房

queensroad 發表於 15-6-28 23:57

點解有HKD2100更改費?

大宅

$2100 係早前自己改時間的罰款,不關今次事

男爵府

HeiHeiMa 發表於 15-6-23 18:56
今日打去39020288 (選1), 我話佢知check過account, 發現多收一項Service Channel Fee, 個staff就話可幫我申 ...
6月話退給我多收既費用,到今時今日,已經3個月了,仲未收到退番去CREDIT CARD, 打去問, 叫我SEND EMAIL, 回覆係已交有關部門跟進,請耐心等候,真係激死人,之後再發EMAIL追,他們已經唔再覆我 !! 好激氣,收錢就即是,退款就唔理你 !
請問各位收到退款未?

別墅

我6月申請退款,到依家10月啦!都未收到退款

男爵府

kariswinnie 發表於 15-9-30 10:39
6月話退給我多收既費用,到今時今日,已經3個月了,仲未收到退番去CREDIT CARD, 打去問, 叫我SEND EMAIL, 回覆 ...
我都仲未收到! 都唔知會唔會不了了之!

男爵府

HeiHeiMa 發表於 15-10-13 14:32
我都仲未收到! 都唔知會唔會不了了之!
係架,唔追我唸佢地唔會理,我SEND了3次EMAIL, 打HOTLINE 3次, 最後話再唔退交消委會,佢地才退番落張CREDIT CARD給我, 起初只係說會交有關部門跟進,知道批在,但再要交FINANCE DEPT行流程,要搞足3個月都好過份。

首頁

尾頁

跳至