跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 深井媽咪 part 2--入黎傾o下啦

PINKAVA,

哈..哈.. 如果係我, 我實"大"番佢地話我自己報警架! :-x 咭都碌左兩次, 有証有據, 佢仲敢話你唔俾錢要報警!話佢地:「計黎計去都計錯, 點知你地有冇將第二枱d單俾埋我架!」仲要同個老細講, 我會寫信去蘋果,東方,壹周刊等去投訴佢地。

仲唔死, 做食肆最驚做壞名, 攪到上傳媒, 佢實怕架。(我諗 )
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

複式洋房

Hi jk67jk & 各位深井媽咪,

請問大家有無興趣買"媽咪修身丸",因為我有$50coupon,我是想同大家換惠康印花, 每一張coupon換一個印花, 如有興趣就pm我.

thanks.

Yumima
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

複式洋房

Hi PINKAVA,

看完你的經過, 真係覺得你好慘, 我自已都是住深井, 但係就好少幫襯裕記, 因為食過都唔係好掂,如果比我, 我會攪大件事, 因為我們是消費者,如果下次再食燒鵝, 可以考盧"能記" 因為服務態度和食物都ok,價錢都可以接受,我一定會將你的經歷告訴俾我住係深井的朋友知, 希望佢地不幫襯裕記,最後不happy的事就唔好記住了, 下次要小心,.

見到你隻狗好得意, 得閒一齊放狗, 好嗎?

Yumima
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

複式洋房

Hi jk67jk,

我暫時都唔會生小朋友住, 因為我想亨受2人世界先, 因為生了小朋友就會好困身, 所以唔想住.
我有同事上BK, 我見有好多野看, 所以跟住上.

Yumima :-P :-P :-P

男爵府

好感動呀, 有你地支持, 我無咁氣頂啦

Yumima

你住邊話? 人約黃昏後.......放狗? 好呀))))))
我pm留電話過你丫

仲有, 隻媽咪丸麻麻地(唔係講到咁神奇), 運動好過。

該用戶已被刪除

男爵府

珮珮媽咪

榴槤?! 味就好味, 不過實肥死, 唔制~

意大利餐廳我朋友話一d都唔得, 好差, 咁我就唔會去side $

"乙水"仔都好好味架----一dd野

有朋友狂幫趁間泰國野, 佢地話好好味, 又抵食。

印度果間就頂瓜瓜啦
該用戶已被刪除

子爵府

Hi all,

正呀!我都鍾意呀!不過唔能夠成日食, 除左肥之外, 都好貴呀!:-P 但一個月總會至少去一次架!仔仔都鍾意食榴槤架, 但去到發記佢就唔食, 要食豆腐花。上次叫左碗芝麻湖+豆腐花, 諗住同佢兩份分, 誰不知佢只係俾我食左4-5匙, 佢就霸晒成碗食嘞!

氹仔都好味, 而且唔係太貴。

珮珮媽咪 寫道:
您地有冇去過發記食糖水呀? 近排我食過榴槤餐(其實係自己叫晒d有榴槤既甜品). 我最欣賞係榴槤飄香, 可以一嚐!如果得閒, 我地都可以一齊食甜品架!

男爵府

Juju'sMum

我無野架, 裕記件事law黎同大家傾架, 順便打開話題跟你地make friend遮

別墅

Crystalmami,
係深井要找小朋友學野地方, 集中係海韻商場或陳記商場. 有畫班, 學琴...補習班等. 但全部我都未參加過唔知好唔好!
一家三口大魔頭小霸王勞帝獸

男爵府

yumima

昨日真係對唔住, 第一次私會就渣飛機, 因為我Ryan仔個表姊來了我家短住, 下星期要番學, 所以要陪多佢2日先得。 昨日我陪佢地玩泥膠、上網, 原來陪小朋友玩真係好累架, 少d耐性都死。

kiumom, Crystalmami,

你地想幫小朋友報名學野? 打電話問下佢地丫

智多學習坊, 深井村94號 3/f
tel: 24916433

海韻私人教授、補習班
tel: 90798458

仲有好多, 不過有d單張比我掉左, 碧堤5/f有小童群益會添。

複式洋房

kiumom & PINKAVA,

Thanks so much fo the information. Cheers!

複式洋房

Pinkava,

唔緊要啦, 下次再約過, 同小朋友玩真是好累, 我試過同朋友的囡囡玩了2個鐘, 我回家後簡直成身軟曬, 所以你地為人父母真是很偉大,勁呀.我昨晚去了(乙水)仔茶座take dinner 都幾好,尤其是食煎魚, 我最鍾意, 因為條魚煎得好靚, 我自己就會煎到衰曬,唔知各位媽咪煎魚是否同我一樣嗎?可否指教
o下.

Yumima :-P :-P :-P

男爵府

Yumima

(乙水)仔條煎魚真係無得頂, 好味~ 佢地既蠔仔炒依面又係一絕---正。 不過有d送就麻麻, 我食過炒什菌係無味架---差死。 炒田雞仲衰過工人煮---淡、唔熟、死未?

複式洋房

Hi PINKAVA,

我已經將我倆個愛女的相post出來了, Ava 如果你下次係屋企留下見到這倆隻狗, o甘你記得同我say hi呀, 我今晚就去試蠔仔炒伊麵, 其實我好小cooking, 機乎一個月先得一次,因為一放工返到屋企就唔想做,又唔想請工人, 因為唔想多個陌生人係屋企,好唔方便, 所以餐餐都是出去食, 真係無用. 我下個月開始可能有好轉, 因為我請了家務助理, 她一個星期來一日,到時會幫我買送和

子爵府

Yumima,

其實我會唔會見過你呢!我許多時都會帶仔仔晚飯後散步。亦曾經好似見過類似你愛女的小狗, 仔仔仲走去摸tim。妳愛女有冇俾個兩歲多的小男孩摸過呀! 我仲叫仔仔要問過姨姨先准摸喎!

PINKAVA,

上次食白酒煮硯, 我覺得幾清甜。

複式洋房

jk67jk

Hi, 是不是在Blk.2的公園見過, 我都有o的印象, 如果下次再見到我的囡囡, 記得相認.你通常what time去散步, 等我下次就時間放狗先.

yumima

子爵府

Yumima,

我地通常8:00 - 9:00之間, 不過唔係太定時。 我認得妳囡囡啦, 下次見到妳實會嗌妳。 豪景有幾多隻"拉茜"呢? 我見過幾次啦!

男爵府

jk67jk

我今日去左保幼 interview, 等到11月足2歲先可以入讀n1, 到時唔知會唔會跟你個仔同班呢?

你會唔會申請雙職資肋呢?

首頁

尾頁

跳至