自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

KYU_CHEER 發表於 15-6-21 10:54
我喺muxxx做加拿大,做咗10次仲有幼毛毛生緊,好平但排好耐(我係$555嗰陣join嘅),不過我唔介意做多幾次: ...
我都係MUSXX.... 我$388 禁平, 我又唔MIND 慢慢黎~又唔SELL 野~ 少好多煩惱

我做左5次~ 而家仲有出毛毛~ 不過出得好慢好慢同好幼好幼同好少好少~ (我本身好多....)
可以捱2.5個月唔洗剃, 去返做TREATMENT.

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 jacky1666_hk 的帖子

是否$388 plan? 痛嗎?是否永久任做,我online book咗,佢地未覆

男爵府

honeybibibibi 發表於 15-6-22 11:46
竟然?
返去再打過ok ma?佢地話係永久保證丫麻。
我移咗民 ,而且無記錯十多年前响D記做嗰時個BA話保五年咋, 可能當年未有永久保證。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:真的嗎?心郁郁,腋下加小腿唔知要幾銀?

原帖由 芝達 於 15-06-20 發表
真的嗎?心郁郁,腋下加小腿唔知要幾銀?
我自己買部機係屋企做小腿
musee $500 任做 under arm
👆👆兩者效果都好好
無再出

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:有冇人做咗永久脫毛?

我都係dermes做了。佢地後服務真係幾好。我都join左兩三年。差不多冇晒。

大宅

2018復活節勳章

我都係d記做,做左5年幾。之前真心覺得服務好,效果又ok,又標明永久效用。但依一年服務係hard sell後先有,有新幫襯先笑笑口。新booking五次有兩三次話電腦問題,無book到要再等下次。治療師十次有3,4個新臉孔。如果大家想做,不如試下搵其他吧啦

大宅

2018復活節勳章

引用:回覆 jacky1666_hk 的帖子是否$388 plan

原帖由 Crabtree 於 15-06-22 發表

是否$388 plan? 痛嗎?是否永久任做,我online book咗,佢地未覆 ...
打去booking好過,上網booking好多有隱形條例,無甘保證及優惠架

侯爵府

引用:Quote:honeybibibibi 發表於 15-6-22 11:49

原帖由 lemontea520 於 15-06-22 發表
唔洗咁激進, 我只係想我既工作經驗share俾大家知o者
有幾激進呀?我d語氣好普通ja啵

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 tcsweet 的帖子

第一次是否即做? 會否第一次只傾計或sell嘢?痛唔痛? 剛打去book咗星期四

大宅

引用:Quote:KYU_CHEER 發表於 15-6-21 10:54 我

原帖由 Ronnym 於 15-06-22 發表
我都係MUSXX.... 我$388 禁平, 我又唔MIND 慢慢黎~又唔SELL 野~ 少好多煩惱

我做左5次~ 而家仲有出 ...
請問388係咪咩位置都得架?

珍珠宮

好媽媽勳章

好老土,一講脱毛我就收到pm廣告,好煩

伯爵府

amyleung0108 發表於 15-6-22 13:41
請問388係咪咩位置都得架?

唔係架~ $388只係FOR UNDERARM架咋~ 包永久囉~但MUSXX D 小姐話做得 10-12次, 就應該會無晒~ 唔會再出~ (唔知真唔真啦~)

我當時係$588 不過朋友介紹再減$200, 所以$388
我當時諗住上去會比人劏... 會比人鎖住門SELL 野...
我只帶左$500 CASH 上去同ID CARD, 其他咩都無帶~

點知, 上到去, 好快報左名, 講解完... 排左期做TREATMENT... 30MINS 就走得~
無SELL 過野~ 感覺良好~

不過係慢囉~ D JM 話MUSXX 用彩光, 慢同效果無禁快...
排2.5個月一次... 不過 $388 唔SELL 野既...真係無咩要求LU~

我之前有問過佢地其他部位既價格... $12XXX 做小腿, 會員又唔知幾折...禁ARM我生日月份 (生日月份前後一個月都適用) 又唔知再折幾多, 結果佢報$6XXX做小腿, 不過我都無買呢個PACKAGE...問完就走, 但整個過程都無SELL 我野~ 我問佢答~ 跟住我就行出門口~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:好老土,一講脱毛我就收到pm廣告,好煩 +

原帖由 PCMW 於 15-06-22 發表
好老土,一講脱毛我就收到pm廣告,好煩
舉佢啦

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:回覆 jacky1666_hk 的帖子是否$388 plan

是否$388 plan? 痛嗎?是否永久任做,我online book咗,佢地未覆 ...
388 吾痛 我平日用開電動拔毛………激光好輕手咋

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我做388堜三個位

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+PCMW+於+15-06-22+發表好老土

原帖由 Charlotte_mom 於 15-06-22 發表
舉佢啦
點舉?

男爵府

引用:要做幾多次先有效?Bikini位可唔可以做埋個

原帖由 belgiumchoco 於 15-06-22 發表
要做幾多次先有效?

Bikini位可唔可以做埋個邊邊位? 因為游水時成日驚露左d出黎。咁做既時候有冇得著under ...
做full bikini,做第一次之後都會無左好多,can\'t wear underwear when doing the laser. Yes, I feel so embarrassed at the first time too

伯爵府

引用:Quote:原帖由+芝達+於+15-06-20+發表真的嗎

原帖由 biancaho7 於 15-06-22 發表
我自己買部機係屋企做小腿
musee $500 任做 under arm
👆👆兩者效果都好好
好平喎

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Charlotte_mom 於 15-06-22

原帖由 PCMW 於 15-06-22 發表
點舉?
我都收到pm 丫

男爵府

終於第一次做激光脫毛,感覺良好,個package好啱我,所以忍唔住要馬上分享。希望可以快啲見效,快啲滑lulu

首頁

尾頁

跳至