自由講場

跳至

首頁
12345...17

尾頁

公爵府

+4熱血勳章

今次留得好長, 下晝去左剪頭髮, 明明比埋相講清楚, 想剪到過膊頭2-3吋, 個髮型師剪左幾年, 大半年一次好地地, 比佢剪到平腳學生妹咁, 碎腳又唔得, 削薄又無做...

我以為自己見唔慣個頭髮短左, 都無乜野, 返到屋企照吓睇真D先發現大件事, 屈左成個下晝的不安原來係真架, 唔係我睇唔慣... 點算好呀... 個頭成粒栗子咁, 用尺度係過膊頭2-3吋,但唔係咁短囉... 因為短左又容易向外卷, 要直D又吹到頭髮熱火辣辣, 又短又厚又平腳, 成個阿婆咁...... mg:" />唔知點攪好, 自己望住塊鏡真係唔知點好, 個心好委屈打左比家姐, 對住個電話喊, 喊得好淒涼... 家姐以為我玩佢, 佢都安慰我唔好喊, 咁大個人仲為呢D咁低級的錯誤而喊真係好無用, 佢明白我要發洩出來所以照聽.... 死啦, 點返工見人呀, 好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心好擔心

憎死佢! 以後都唔會再搵佢!!!!!!

個心好亂..... 我好想去買個假髮捱到長D先算得唔得呀? 唔該各位可唔可以教吓我應該點做...

[小學雞技術又論盡.... 大家唔好嚇親, 請見諒! 真係好眼冤... ]

公爵府

回覆:點解會咁架... 唔該教吓我應該點做...

向內吹整梨花頭得唔得呀

公爵府

厚夾到呢隻

meow_day    發表於 15-6-26 10:15
happywindy    發表於 15-6-23 23:09
sunev    發表於 15-6-23 23:05
ko2tang    發表於 15-6-23 23:04
edithyy    發表於 15-6-23 22:26
yschau    發表於 15-6-23 22:20

大宅

回覆:boccioni 的帖子

宜家好似興平腳,唔興碎

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

yes,樓上3樓suggestion幾好

男爵府

試下自己夾唔夾到呢個
我自己都係呢個頭

meow_day    發表於 15-6-26 10:16
tsung    發表於 15-6-24 16:37

公爵府

+4熱血勳章

回覆 prayformum 的帖子

唔得呀...本身髮型KEEP住係長, 塊面又圓, 所以前面無短的留海

琥珀宮

好快長返,唔好唔開心啦

公爵府

+4熱血勳章

真係好多謝你覆我

我都想好似位MODEL瓜子面咁靚, 可惜唔係咁... 本來長長地過膊頭好地地架

公爵府

+4熱血勳章

回覆 Yyy2313 的帖子

本來的碎腳係有3-4吋的幅度令頭髮無咁厚嘛

真係唔娘咩? 而家興?

公爵府

+4熱血勳章

回覆 kc_01k 的帖子

多謝你

可惜唔啱我...

伯爵府

2024年龍年勳章

去amika 試下用夾改變造型,好易用,短髮都可以好型好好玩,又唔洗吹到身水身汗,唔好唔開心啦,夾夾下好快長。

公爵府

+4熱血勳章

回覆 yamilau 的帖子

但係我無染髮, 黑色加厚重好娘好核突... 邊有咁四正

仲要有技巧先整到咁型, 我無呀

公爵府

+4熱血勳章

回覆 tansyneko 的帖子

多謝你 ~

一聽到好快長返呢句我已經喊左出來

公爵府

+4熱血勳章

回覆 mongng 的帖子

大鄉里唔識amika ...

請問係工具定係泡沫之類? 邊度搵到???

大宅

扎起頂住先,再染色會young好多。

瑪瑙宮

引用:今次留得好長, 下晝去左剪頭髮, 明明比埋相

原帖由 boccioni 於 15-06-23 發表
今次留得好長, 下晝去左剪頭髮, 明明比埋相講清楚, 想剪到過膊頭2-3吋, 個髮型師剪左幾年, 大半年一次好地 ...
有冇圖

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:回覆 prayformum 的帖子真係好多謝你覆我

真係好多謝你覆我
明天著型D,化個sharp妝,可以好型

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:回覆+mongng+的帖子大鄉里唔識amika+...+請

回覆 mongng 的帖子

大鄉里唔識amika ...
直髮夾黎ka,可以直可以微曲,好易用,counter有得試用同教你用,你去試下啦,好多人試完唔買,所以你唔洗怕一定要買,試左可能啱你。

首頁
12345...17

尾頁

跳至