潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一直用開 KATE SPADE 長銀包,最近想轉用番細款

今日咁翹見到官網 ON SALE,輸入埋 COUPON COD,額外 75 折,就揀呢款,顏色好鍾意呀 價錢由原價美金 168 減到 117,再加埋 75 折折扣,依家我用左 87 蚊美金就買到呢個心頭好啦

minoxgtx    發表於 15-6-25 14:29
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

文文送 發表於 15-6-25 00:09

今日咁翹見到官網 ON SALE,輸入埋 COUPON COD,額外 75 ...
點先有額外 75 折?

子爵府

引用:Quote:文文送 發表於 15-6-25 00:09 一直用

原帖由 水晶樹媽媽 於 15-06-25 發表
點先有額外 75 折?
CHECK OUT 時輸入埋 「SETSALE」,咁就拎到折扣

wcpcelia    發表於 15-6-25 08:53
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

伯爵府

好靚呀! 請問運費幾多$

子爵府

引用:好靚呀! 請問運費幾多$

原帖由 aprilabc 於 15-06-25 發表
好靚呀! 請問運費幾多$
未知呀,尋日先訂

我揀左個免稅州收貨,所以我應該俾多唔過 80 蚊港幣嘅運費就收到貨

伯爵府

回覆 文文送 的帖子

早晨! 咁即係响官網直接寄HK?

子爵府

引用:回覆 文文送 的帖子早晨! 咁即係响官網直

原帖由 aprilabc 於 15-06-25 發表
回覆 文文送 的帖子

早晨! 咁即係响官網直接寄HK?
正確,上番去 KATE SPADE US ,然後揀 「SALE」,記得結帳時輸入埋 COUPON CODE ,就會有折上折優惠

找數用香港信用卡係無問題,收貨地址一定要美國本土

伯爵府

唔該你

wcpcelia    發表於 15-6-25 08:54

大宅

引用:Quote:原帖由 aprilabc 於 15-06-25 發表回

原帖由 文文送 於 15-06-25 發表
正確,上番去 KATE SPADE US ,然後揀 「SALE」,記得結帳時輸入埋 COUPON CODE ,就會有折上折優惠 :money ...
早晨,請問……見你寫收货地址美國本土,但80蚊運到港,5係大明?? thx

子爵府

引用:Quote:原帖由 文文送 於 15-06-25 發表正確

原帖由 CAROLHAM 於 15-06-25 發表
早晨,請問……見你寫收货地址美國本土,但80蚊運到港,5係大明?? thx

...
自己俾錢買左個銀包後,填代運公司喺美國倉嘅地址。件貨到左倉後,俾錢請代運公司運番香港

大宅

引用:Quote:原帖由 CAROLHAM 於 15-06-25 發表早

自己俾錢買左個銀包後,填代運公司喺美國倉嘅地址。件貨到左倉後,俾錢請代運公司運番香港

...
5 該晒!!!

男爵府

回覆:期待我嘅 KATE SPADE

可否pm代運資料?

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

大宅

我都想知代運資料呀

大宅

引用:Quote:原帖由 CAROLHAM 於 15-06-25 發表早

...
請問美國代購在那裡可揾到地址?? thx

男爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

皮嗎?

伯爵府

文文送 發表於 15-6-25 00:09

今日咁翹見到官網 ON SALE,輸入埋 COUPON COD,額外 75 ...

我都想知美國代購地址呀?? thx

男爵府

我噚晚都訂咗呢2個呀之前已經睇過,嗰時無extra 25%off, 無買,而家買仲平...等收貨

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

引用:我噚晚都訂咗呢2個呀之前已經睇過,嗰時無e

原帖由 草八刀 於 15-06-25 發表
我噚晚都訂咗呢2個呀之前已經睇過,嗰時無extra 25%off, 無買,而家買仲平...等收貨

...
靚呀

我剛才睇番自己個 A/C,發現我個 order 嘅 status 係 canceled ,唔知點解會咁

首頁

尾頁

跳至