自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

請問有無人睇左. 啱唔啱小朋友睇?

水晶宮

畀面勳章

回覆:未來戰士:創世智能 啱小朋友睇嗎

IIB喎……賤熊都係IIB

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小朋友幾大?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

II B , 係唔適合小朋友睇架

男爵府

啲咁深澳嘅戲,大人都未必睇得明喎!

子爵府

畀面勳章

回覆 bowling2004 的帖子

賤熊肯定唔啱小朋友睇啦.
如果呢套都同賤熊差唔多..咁即係阿仔無份睇.

複式洋房

佢應該會睇唔明

大宅

是但啦
而家好多家長都亂嚟
侏羅紀同avengers夠唔啱小朋友睇啦
又大把家長仆到去買飛同小朋友睇

jtw_ki    發表於 15-7-2 09:05
laiyuen    發表於 15-7-2 09:04

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

賤熊係意識不良,侏羅紀呢d唔係,只係衡量小朋友會唔會嚇親

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

阿諾豬華生力啤成7張野,仲好唔好睇架?

子爵府

畀面勳章

回覆 cheunghos 的帖子

侏羅紀我又覺得無大問題. 我同仔睇了. 佢好鍾意avengers2 都睇了. 不過我覺得劇情麻麻地. 今集太多主角每人講關於佢地小小野. 內容好散..

TED2 就真係唔啱小朋友睇啦. 內容意識不良. 唔會俾阿仔睇.

(註:仔今年小四)

禁止訪問

引用:阿諾豬華生力啤成7張野,仲好唔好睇架?

水晶宮

太細會唔明架

公爵府

回覆:delana 的帖子

好唔好睇?

公爵府

好媽媽勳章

引用:是但啦而家好多家長都亂嚟侏羅紀同avengers

原帖由 cheunghos 於 15-06-30 發表
是但啦
而家好多家長都亂嚟
侏羅紀同avengers夠唔啱小朋友睇啦
侏羅紀係驚嚇,故事淺顯易明——比恐龍追殺

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:請問有無人睇左. 啱唔啱小朋友睇

原帖由 tiffanylmc 於 15-06-30 發表
請問有無人睇左. 啱唔啱小朋友睇?
我仔六歲,話好睇……仲話要睇埋頭幾集

大宅

要睇幾歲……個人覺得套戲是普通,
冇靚仔靚女,舒華大叔個替身係咁比人撻
冇乜大驚喜

首頁

尾頁

跳至