自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:餐廳誤導餐牌

我一定會睇哂大字細字先入去食架

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Quote:原帖由+1010mum+於+15-07-01+發表我

原帖由 miss321 於 15-07-01 發表
that's the point!
如果冇供應點解又放個易拉架出黎誤導人入去。你個case仲衰,set lunch都冇,要散叫,又 ...
我會走,不用吾好意思。

我就試過,在太興,一直夜晚都有燒味碟頭飯,但佐敦個間由於吾恨做港人生意,之前一直都有set,竟然有晚坐低佢話要叫例牌加19轉set. 我即起身行出門口,當時其實都有幾台頭悪惡。又不好意思走。

但近半年自由行少了,呢間店又面對現實返,晚市將個燒味飯餐牌放返出來了。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

用戶要求終止服務

miss321 發表於 15-7-1 14:50
早前去食一間泰國餐廳lunch,茶餐廳型式經營。係門口有個易拉架寫lunch set價錢同菜式。食完埋單,本來$36 ...

佢有寫明, 唔算誤導..

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:早前去食一間泰國餐廳lunch,茶餐廳型式經

原帖由 miss321 於 15-07-01 發表
早前去食一間泰國餐廳lunch,茶餐廳型式經營。係門口有個易拉架寫lunch set價錢同菜式。食完埋單,本來$36 ...
如果佢有寫,咁唔算唔老實,只怪自已冇睇清楚

伯爵府

回覆:miss321 的帖子

我吃過一家茶餐廳更奇里
早餐餐飲咖啡加3元,是普通咖啡。
早餐咖啡是精神食糧呀!

珍珠宮

好似之前有個 post,走青加三元。

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

銷售手法,等同清貨做特價一折起,個起字蚊型咁細,消費者點會咁細心去睇呀,算啦

子爵府

畀面勳章

下次唔好去

首頁

尾頁

跳至