親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

現在升為3級,如去周邊熱海等地,還可以嗎?

有冇人剛去完箱根,可否報導情況如何?

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

子爵府

回覆:Jennie 的帖子

Up

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

牛年勳章 好媽媽勳章

回覆:Jennie 的帖子

我已取消了,去旅行啫,吾會搏。

大宅

牛年勳章 好媽媽勳章

引用:我已取消了,去旅行啫,吾會搏。

原帖由 wan2010 於 15-07-02 發表
我已取消了,去旅行啫,吾會搏。

侯爵府

引用:現在升為3級,如去周邊熱海等地,還可以嗎

原帖由 Jennie 於 15-07-02 發表
現在升為3級,如去周邊熱海等地,還可以嗎?

有冇人剛去完箱根,可否報導情況如何?
我而家係東京,冇去箱根但前兩日係富士急酒店起身就睇到新聞,新聞都花好多時間講箱根問題,因為唔識日文,所以唔知講乜,如果冇任何憂慮就冇謂去喇,我本來都想去箱根但因為活躍左先唔敢博

子爵府

引用:Quote:原帖由 Jennie 於 15-07-02 發表現在

原帖由 ming1020 於 15-07-03 發表
我而家係東京,冇去箱根但前兩日係富士急酒店起身就睇到新聞,新聞都花好多時間講箱根問題,因為唔識日文, ...
富士急嗰邊空氣可以嗎?

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ming1020 於 15-07-03 發表我

原帖由 Jennie 於 15-07-03 發表
富士急嗰邊空氣可以嗎?
你幾時去?我30號全日落雨,好多野唔開,乜都冇玩就走,呢幾日都keep住落雨同有d寒要著外套,空氣就冇事

洋房

I have booked a hotel in 箱根 from 02/AUG - 04/AUG, but finally I canceled yesterday.

Because I have checked the News that this also happened on MAY/2015, this is the 2nd time within 3 months.

So after discuss with C6, we all think that is not worth to take that risk, therefore we canceled the booking and stay on Tokyo.

大宅

牛年勳章 好媽媽勳章

引用:I have booked a hotel in 箱根 from 02/AU

原帖由 sugar1217 於 15-07-03 發表

I have booked a hotel in 箱根 from 02/AUG - 04/AUG, but ...
cancel有得refund嗎?

子爵府

引用:Quote:原帖由 Jennie 於 15-07-03 發表富士

原帖由 ming1020 於 15-07-03 發表
你幾時去?我30號全日落雨,好多野唔開,乜都冇玩就走,呢幾日都keep住落雨同有d寒要著外套,空氣就冇事

...
我8月中至去,我訂咗一之湯都係5日前cancel 就得。5知離御殿場遠5遠? 如果留御殿場,河口湖一帶得5得?

一之湯website 就寫叫你自行決定,但佢地仍然會繼續營業囉。

首頁

尾頁

跳至