想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

因為上次ivf放胎失敗,宜家每星期都最少做3至4日運動,慢跑加游水,順便當減下肥。大熱天時真係好辛苦,少d耐力都唔掂,有無jm係有做運動後成功懷孕架呢~分享下

子爵府

回覆 dolphinwl 的帖子

哈, 中唔中好多因素, 做運動好多人都會, 唔會做多左運動就中.我夠成日做, 又係咁.
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

我D 同事都叫我做下運動, 話血氣好D 喎

大宅

我覺得做運動可以放鬆心情!
唔會成日諗住生b!

大宅

引用:我覺得做運動可以放鬆心情!唔會成日諗住生

原帖由 rainm 於 15-07-02 發表
我覺得做運動可以放鬆心情!
唔會成日諗住生b!
都岩,做左運動後個人真係放鬆左,唔會成日諗住

大宅

做運動好呀,幫助血氣點都對女人好架!我睇親既中醫都叫我要做到心跳加快同出汗。就算唔係為生仔,對身體都係好事。

大宅

引用:因為上次ivf放胎失敗,宜家每星期都最少做3

原帖由 dolphinwl 於 15-07-02 發表
因為上次ivf放胎失敗,宜家每星期都最少做3至4日運動,慢跑加游水,順便當減下肥。大熱天時真係好辛苦,少d ...
加油!運動有益心身!

複式洋房

回覆:運動助孕(請鼓勵下)

我都是這幾天先開始運動,一是食飯去行半小時,一是食完飯去行半小時,心情輕鬆左,大家加油啦!

大宅

我都開始左做運動
多管齊下
唔為生bb都為健康
齊齊加油

大宅

幾好架,我都係咁bingo
個個月都唔中,試左5個cycle,好灰
運動減壓,身型有靚,個人又健康,粒卵子都好d

都等汦成積唔好做咁劇烈囉

大宅

不過我成日都有一個疑問就係, 咁假設排左卵, DODO 左, 但未知BINGO 唔BINGO 時, 咁做唔做得運動? 會唔會痴實左都變痴唔實????

大宅

引用:我都開始左做運動多管齊下唔為生bb都為健康

原帖由 elainetam 於 15-07-03 發表
我都開始左做運動
多管齊下
唔為生bb都為健康
加油

大宅

引用:回覆 dolphinwl 的帖子幾好架,我都係咁bing

原帖由 木妙妙 於 15-07-03 發表

幾好架,我都係咁bingo
太好喇心情放鬆,個人特別容易。。

大宅

引用:我都是這幾天先開始運動,一是食飯去行半小

原帖由 tracylee148 於 15-07-02 發表
我都是這幾天先開始運動,一是食飯去行半小時,一是食完飯去行半小時,心情輕鬆左,大家加油啦!

...
加油,就算唔係為左生b..自己fit左,心情都靚靚

大宅

我的育兒心得勳章

作運動~飲多d水都可以幫助身體新陳代謝!幫手將垃圾清出體外!
加油加油~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

因為上次ivf放胎失敗,宜家每星期都最少做3至4日運動,慢跑加游水,順便當減下肥。大熱天時真係好辛苦,少d ...
運動點都係好

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我宜家都KEEP住一星期一堂YOGA~(我係好懶~超級唔鍾意做運動個D人黎架~)
其實都志在KEEP好個身體~放鬆下自己!~~
對自己..對將來有亞B都比較好的

大宅

引用:不過我成日都有一個疑問就係, 咁假設排左

原帖由 tinoijcc 於 15-07-03 發表
不過我成日都有一個疑問就係, 咁假設排左卵, DODO 左, 但未知BINGO 唔BINGO 時, 咁做唔做得運動? 會唔 ...
我都有這個疑問, 本身做開運動咖, 剛剛開始計劃要小朋友, 唔知有沒有人可以解答到

大宅

我只係M來後日日跳绳500下,排卵後就唔跳!隔日去散步行半個鐘。夜晚清水浸腳10幾分鐘!只係開始咗一個星期左右。咁就中咗!

複式洋房

用清水漏腳?

首頁

尾頁

跳至