跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

YES, 我都鐘意, 所以廚房同 TOILET 只係剷天花再油, 其他乜都唔做 LU
原文章由 sammifanlp 於 08-6-28 12:28 發表
JOANNE
個toilet 本身d color 都唔錯喎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

同大小姐一齊冇得睇架, 佢唔俾, 不過太耐冇同佢出街O者
我驚佢又嬲我話鎖門唔俾我入屋 mouth:
原文章由 Mrswong1998 於 08-6-28 13:51 發表
入到三甲感動呀!

你梗係想去睇定d新屋野 搬屋雖然煩但又幾開心.

伯爵府

報到
原文章由 joannelai930 於 08-6-28 16:36 發表
同大小姐一齊冇得睇架, 佢唔俾, 不過太耐冇同佢出街O者
我驚佢又嬲我話鎖門唔俾我入屋 mouth:

伯爵府

頭先 12:xx 見細雨, 出左去一陣, 16:xx 返黎好似倒水咁, 有遮都濕晒...

侯爵府

原文章由 mankat06 於 08-6-28 11:03 發表

你上蝦仔個blog咪見到囉 近房個邊牆係藍色來架,其他係淺黃

借問聲, 我去蝦blog只見到2/6的日記, 之後就見唔到了.........係咪我部腦short short 地呀

侯爵府

原文章由 BaByQ113 於 08-6-28 17:17 發表
頭先 12:xx 見細雨, 出左去一陣, 16:xx 返黎好似倒水咁, 有遮都濕晒...

我返埋傘添呀, 果時亞女又訓左, 幾樣衰呀

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mouth: 咁快開左新topic

伯爵府

我就好狼狽, 拎住幾袋嘢, 又要拎遮, 又要拖實聰聰...
原文章由 mayken1612 於 08-6-28 20:47 發表

我返埋傘添呀, 果時亞女又訓左, 幾樣衰呀

伯爵府

我入到去唔係 2/6 日記, 係 3 月o既日記喎...
原文章由 mayken1612 於 08-6-28 20:46 發表

借問聲, 我去蝦blog只見到2/6的日記, 之後就見唔到了.........係咪我部腦short short 地呀

伯爵府

坐定定, 睇 "法證", 好開心

公爵府

mouth: 被人炳.
不過我係被佢地話番我寵晞晞呢!

QUOTE:
原文章由 carollung 於 08-6-28 10:05 發表
我唔理家,我係62,99同公公婆婆屋企,我照閙晞晞家,佢定都好好唔會出聲,我d姑奶有時會出聲,不過係話我地應該點教晞晞

你咪好囉,我淨係可以係婆婆樹咁做咋,如果係99樹,62呢件炸兩實幫拖,到時唔係鬧仔,係我被人丙

公爵府

佢扮怕羞囉,叫佢叫人晞晞就走去我身後面.

但係叫佢同人byebye,佢好爽快喎,仲好開心添 ,都唔知佢想點??

QUOTE:
原文章由 carollung 於 08-6-28 10:12 發表
all,

你地小朋友出街肯叫人嗎?
屋企人肯叫嗎?晞晞除左我同老公肯叫之外,其他人都唔肯叫呢

佢玩野咋,我仔之前就唔肯,依家就邊個都肯囉

琥珀宮

應該唔關你部腦事, 因為我都係咁, 有時睇到last update 係之前日子, 有時又好新
原文章由 mayken1612 於 08-6-28 20:46 發表

琥珀宮

甜b都係, 講bye 係最快架
原文章由 carollung 於 08-6-28 21:59 發表
佢扮怕羞囉,叫佢叫人晞晞就走去我身後面.

但係叫佢同人byebye,佢好爽快喎,仲好開心添 ,都唔知佢想點??

QUOTE:
原文章由 carollung 於 08-6-28 10:12 發表 http://forum.baby-kingdom.com/images/common ...

琥珀宮

d雨時大時細呀, 見細雨就行啦, 未夠10步又大雨, 都未去到另一個有瓦遮頭地方
原文章由 BaByQ113 於 08-6-28 17:17 發表

琥珀宮

早晨

琥珀宮

請問大家有冇用過"天上野"果支野掠衫呀 ? ok 嗎 ?

侯爵府

酌b都係呀

原文章由 joannelai930 於 08-6-29 10:05 發表
甜b都係, 講bye 係最快架

侯爵府

早晨呀

侯爵府

家下行過d有瓦遮頭o既地方都要好小心打醒12分精神呀

原文章由 joannelai930 於 08-6-29 10:06 發表
d雨時大時細呀, 見細雨就行啦, 未夠10步又大雨, 都未去到另一個有瓦遮頭地方

首頁

尾頁

跳至