潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Nice
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

引用:Quote:原帖由+Bao太太+於+15-07-09+發表正

原帖由 jarjane 於 15-07-09 發表
其實是幫朋友揀選作求婚禮物的,他正努力參考款式,希望帶比新娘子驚喜
好幸福嘅新娘子!btw,邊間大熱呀?我都想搵粒靚cushion 呀

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jarjane 於 15-07-09 發表其

原帖由 Bao太太 於 15-07-09 發表
好幸福嘅新娘子!btw,邊間大熱呀?我都想搵粒靚cushion 呀
i square對面

Bao太太    發表於 15-7-9 16:12

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你粒公主方好靚

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

引用:你粒公主方好靚

原帖由 DoReMi媽媽 於 15-07-09 發表
你粒公主方好靚
幫朋友買咋!朋友見我讀完有關課程,才放膽比我全權決定我之前買落果d鑽石邊有咁平丫比人搵咗笨仲猛咁多謝人添呀

大宅

引用:Quote:原帖由+holambb+於+15-07-09+發表本

大熱樓上店之優惠價$65900, 比在blxx nxxx自己訂再平
多謝分享,你唔講都唔知添!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jarjane 於 15-07-09 發表大

原帖由 dasa 於 15-07-09 發表
多謝分享,你唔講都唔知添!
但始終也算是網購,無得看真石也有好多風險,大家要小心選擇啊!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jarjane 發表於 15-7-9 16:31
幫朋友買咋!朋友見我讀完有關課程,才放膽比我全權決定我之前買落果d鑽石邊有咁平丫比人搵咗笨 …
但你哩粒睇落好閃, 好靚, 搞到我心癢癢

珍珠宮

引用:Quote:jarjane 發表於 15-7-9 16:31 幫朋友

原帖由 DoReMi媽媽 於 15-07-09 發表
但你哩粒睇落好閃, 好靚, 搞到我心癢癢
上網揀吓la成千上萬粒向妳招手呀!

DoReMi媽媽    發表於 15-7-9 17:07

大宅

引用:Quote:原帖由+DoReMi媽媽+於+15-07-09+發表

上網揀吓la成千上萬粒向妳招手呀!
好毒呀!!!不過真係鄧你朋友開心

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jarjane 於 15-07-09 發表上

原帖由 man112013 於 15-07-09 發表
好毒呀!!!不過真係鄧你朋友開心
謝謝
朋友十分滿意

子爵府

回覆:1.50ct 公主方

翡翠宮

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 keung0413 於 15-07-09 發表

是呀,jm推薦的大熱尖沙咀樓上店,佢地先比優惠價錢和多張鑽石照片作參考,決定後收20%訂金訂石,到店取石才付 ...
可以pm相同地址嗎?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jarjane 於 15-07-09 發表是

原帖由 我愛Corina 於 15-07-10 發表
可以pm相同地址嗎?
無相的我自己在blue nxxx網成千上萬粒慢慢揀選,揀好後才叫blue nxxx send相作參考,不過阿Nick的弟弟Otto也好幫手,比了好多專業的意見, 所以才成功揀到這粒超靚的Si1

伯爵府

jarjane 發表於 15-7-9 11:33
大熱樓上店之優惠價$65900, 比在blxx nxxx自己訂再平
Very good price :)

大宅

引用:Quote:原帖由+DoReMi媽媽+於+15-07-09+發表

幫朋友買咋!朋友見我讀完有關課程,才放膽比我全權決定我之前買落果d鑽石邊有咁平丫比人搵咗笨 ...
Hi I want to buy a princess cut diamond too. I would like to ask why don\'t you choose the diamond with 4 chevrons but only 3? Is it because of budget?

大宅

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 jarjane 於 15-07-09 發表幫

原帖由 ktsui 於 15-07-10 發表
Hi I want to buy a princess cut diamond too. I would like to ask why don't you choose the diamond w ...
是因為budget有限,只有大約$60000的預算,但又想大粒&高色和乾淨。而blxx nxxx的4 chervons 是 signature ideal系列,如要買1.50ct會超出了好多預算,所以只好買切割刻面無咁多的3 chervons,幸好也好夠閃

首頁

尾頁

跳至