潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

人在Ginza, H shop 任何時候都冇B冇K乜都冇,但次次行過兩個街口,其他不知名的店永遠齊碼齊色要乜有乜!

有時真係吾明點解自己咁吾高貴,行到入專門店好似乞衣攞飯咁。純呻。

男爵府

/

水晶宮

回覆:到底邊間先係Hermes😤

香港也一樣,米x站同Brandxxx 嘅 Lindy 同 Birkin 同 Kelly 都好齊貨

大宅

無辦法啦!專門店保證真和原價,所以我都係寧願等都唔係出面店鋪買!
我發覺而家多咗啲細舖出售H、C,我有些朋友不小心中招了(A貨)!

侯爵府

引用:無辦法啦!專門店保證真和原價,所以我都係

原帖由 Misschim 於 15-07-11 發表
無辦法啦!專門店保證真和原價,所以我都係寧願等都唔係出面店鋪買!
我發覺而家多咗啲細舖出售H、C ...
下!?可唔可以講多D?

大宅

睇下自己咩心態
入去問下,有就買冇就算
除非自己死lur
又唔係冇袋用
過到自己咪去reseller lor
Shopping 係開心事,點解變成乞呢?

janet1231    發表於 15-7-12 09:12
magiee    發表於 15-7-12 01:23

水晶宮

原帖由 Misschim 於 15-07-11 發表
我發覺而家多咗啲細舖出售H、C ...
Tell us more

男爵府

引用:香港也一樣,米x站同Brandxxx 嘅 Lindy 同

原帖由 llmom 於 15-07-11 發表
香港也一樣,米x站同Brandxxx 嘅 Lindy 同 Birkin 同 Kelly 都好齊貨
無錯

琥珀宮

大宅

引用:睇下自己咩心態入去問下,有就買冇就算除非

原帖由 rollingcat 於 15-07-11 發表
睇下自己咩心態
入去問下,有就買冇就算
除非自己死lur
開始既時候我都係咁諗,但我諗係心(引),我諗係時候打去戒賭熱線,不過吾知受吾受理

子爵府

唔會呀!而家H & CC 嘅SA好nice, 去巡舖傾吓計都好開心!

大宅

din0601 發表於 15-7-11 19:37
人在Ginza, H shop 任何時候都冇B冇K乜都冇,但次次行過兩個街口,其他不知名的店永遠齊碼齊色要乜有乜!

...

禁止訪問

大宅

有好多商場、街舖仔(唔係米x站、brandxxx嗰啲),佢哋賣嗰啲好多都係A貨(大陸超A係網上大把),講真我哋買開都知道,邊有可能有咁多貨比佢哋入呀,學我c6話齋有錢都未必買到,(我有其他朋友係總舖見到劉生真係close一層比二十幾個B佢揀)我有一個朋友唔想等諗住成十幾萬個B,亦無諗過比人呃,個sales仲話佢老闆個個星期去歐洲入貨,但我知道佢老闆早幾年前破產連信用卡都無,英文又唔識講又點會有可能入到B、K、L、C呢啲袋呀,仲個個禮拜乜都有。最後我朋友買咗仲要無比單佢,話呢啲私下賣所以無單,後來我朋友話我聽,我叫佢去check個袋,佢去米記扮放袋,個sales話佢哋唔收,再追問之下話個袋有問題,佢好嬲打去海關問,可惜海關話第一佢買貨無單,第二要Hermes告佢先可以,因為Hermes先可以証明佢個袋係假,所以我朋友無可奈何。我朋友有落去舖頭嘈過要佢退錢,當然係佢有佢講話賣比你嗰個係真㗎啦,你而家話你個袋係假都唔知係咪嗰個呢,激到我fd死死下,只怪自己蠢咗囉!我仲知道之後仲有好多人中招,有一個太太買咗C手袋、銀包。所以千祈咪去細舖買,一係勤力啲去廣東道(最多貨),一係自己去外國買,一係去brandxxx 嗰啲大舖有保障。

別墅

買H B or K 真係要有點運氣!
Good luck

男爵府

引用:有好多商場、街舖仔(唔係米x站、brandxxx

原帖由 Misschim 於 15-07-12 發表
有好多商場、街舖仔(唔係米x站、brandxxx嗰啲),佢哋賣嗰啲好多都係A貨(大陸超A係網上大把),講真我哋 ...
are u talking the small shop like in mk,as an example?

大宅

引用:Quote:原帖由+Misschim+於+15-07-12+發表有

原帖由 keiomom 於 15-07-12 發表
are u talking the small shop like in mk,as an example?
我講緊呢單係新界區,不過其實你哋自己諗下就知道邊有咁多量呀?我哋要用幾多錢同埋要跟開個sales又好先可能排到一個半個,有時一年都等唔到都試過啦,你話邊有可能咁多貨比你,除非大公司(brandxxx.......)我就信!

大宅

都唔一定B or K,撞下其他款都平過HK呀,一來就試搏個sa,買non leather野試下。其實我之前去ginza,最後一日買左條頸鍊,個sa叫我第二日來呀,但我趕行程anyway,日本機會大過HK又平D

男爵府

日本依家都唔易。currency 低,僧多粥少!B and K 細 size 靚色難有,L就時不時有。

禁止訪問

引用:有好多商場、街舖仔(唔係米x站、brandxxx

首頁

尾頁

跳至