自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:今日鏗鏘集之中國大媽

最近港台節目是怎麼了?禮拜日講完M小姐炒孖展賺跑車吃鮑魚,今日又講中國農村大媽炒股票賺層樓。係咪而家股市太差要吸引C9學生入市

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

引用:今集鏗鏘集訪問中國大媽,剛剛果位大媽係農

原帖由 winner128 於 15-07-13 發表
今集鏗鏘集訪問中國大媽,剛剛果位大媽係農民,但今年學人炒股,賺左16萬,個樣好得戚,我諗呢個訪問未插市 ...
節目最後話佢自己聲稱及時賣晒喎,都唔知真定假。

翡翠宮

男爵府

回覆:今日鏗鏘集之中國大媽

炒股炒到甘厲害贏甘多嘅自問真係喺電視至見到。但因炒股炒到周身傷嘅,身邊大把

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

winner128 發表於 15-7-13 19:20
今集鏗鏘集訪問中國大媽,剛剛果位大媽係農民,但今年學人炒股,賺左16萬,個樣好得戚,我諗呢個訪問未插市 ...
所以邊有人腳踏實地做野丫

男爵府

引用:最近港台節目是怎麼了?禮拜日講完M小姐炒

原帖由 Jomancc 於 15-07-13 發表
最近港台節目是怎麼了?禮拜日講完M小姐炒孖展賺跑車吃鮑魚,今日又講中國農村大媽炒股票賺層樓。係咪而家 ...
我尋日有睇,今日冇睇,但都覺尋日港台講個女仔炒孖展好有問題,佢爸爸好在加句叫人唔好學

男爵府

引用:最近港台節目是怎麼了?禮拜日講完M小姐炒

原帖由 Jomancc 於 15-07-13 發表
最近港台節目是怎麼了?禮拜日講完M小姐炒孖展賺跑車吃鮑魚,今日又講中國農村大媽炒股票賺層樓。係咪而家 ...
係啦,咁多股神真人騷,引人入勝

水晶宮

大力大力 發表於 15-7-13 19:44
農村大媽潛咗水.......輸到潛水~
同D貨一齊潛

侯爵府

回覆:good_pig 的帖子

所以咪多左d 股神出黎囉... 時勢做股神,但個市pk 時d 股神唔知去晒邊

禁止訪問

侯爵府

回覆:winner128 的帖子

同賭錢無分別

首頁

尾頁

跳至