自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

回覆:我公司個女同事

我都重未遇過啲女人會咁,男人+室外工作嘅就見過。
我都好想知你同事點解要咁做,除了你應該還有其他人都想知啩!?

子爵府

可能強迫症。我有個frd都係一日換幾套

stagea    發表於 15-7-15 15:57

子爵府

咁佢咪要拎住一袋二袋衫褲鞋返工咯

大宅

引用:Quote:原帖由+bbkiki2011+於+15-07-15+發表

原帖由 c.vieri 於 15-07-15 發表
佢咪成日要帶好多衫返工

子爵府

引用:唔知咩事, 一日換幾件衫, 絕對不是同時裝有

原帖由 bbkiki2011 於 15-07-15 發表
唔知咩事, 一日換幾件衫, 絕對不是同時裝有關係既公司, 唔知博乜, 有冇人公司有呢D同事 ...
大汗?我以前返工都起碼兩套 有時著便服搭車,跟住返到公司先換

伯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

我淨係有個同事穿好少布... 勁SEXY, 條裙又短~

Sand8148    發表於 15-7-15 16:51

水晶宮

可能有潔癖,我識人落街十分鐘,返屋企後所有衫都要擺去洗

子爵府

引用:唔知咩事, 一日換幾件衫, 絕對不是同時裝有

唔知咩事, 一日換幾件衫, 絕對不是同時裝有關係既公司, 唔知博乜, 有冇人公司有呢D同事 ...
衫就唔知但我自己就有換過裙,漏m

男爵府

畀面勳章

1日換幾件衫
佢咪要拎幾件衫返公司換.......

珍珠宮

會唔會大汗,有時有汗味自己都想換

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:可能收埋左個衣櫃落袋, 有冇換底衫我就唔知

可能收埋左個衣櫃落袋, 有冇換底衫我就唔知, 只見佢換左件面衫, 岩岩先又換完, 頂佢唔順 ...
女版叮噹,有個法寶袋~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

開心吸收勳章

冬天會換嗎?

男爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可能太大汗

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁奇怪

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

真系未見識過

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

龍蝦 發表於 15-7-15 15:16
諗起一套舊戲,張曼玉同張學友做既,戲入面張曼玉一日內換左幾套衫因為佢識衫店sales,向sales借衫 ...
真的愛你?好睇呀!

龍蝦    發表於 15-7-15 16:33

珍珠宮

引用:係咪熱,佢大汗

原帖由 Daisywong313 於 15-07-15 發表
係咪熱,佢大汗
我都有同感

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

珍珠宮

佢係咪年青貌美,好多兵送衫,着唔晒,所以要成曰換衫

侯爵府

要分身

首頁
12345...7

尾頁

跳至