美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇人去過瑪花?

有冇人去過瑪花?

禁止訪問

Re: 有冇人去過瑪花?

男爵府

減肥得唔得?

複式洋房

唔得ga...減唔到
佢地會用好凍ge繃帶扎到你好似木乃伊咁...
sell 你 join treatment 時,係唔會話明你知
而且勁sell你加錢再join treatment...呃$$$
唔加$$...冇機做, 淨做木乃伊lor!!

大宅

好媽媽勳章

我有朋友做美容減肥產品批發的,佢都有呢d減肥藥水+繃帶賣,三百蚊都唔洗,唔同既只係要自己包咁解,而且瑪花又要你跟佢食d營養餐,實瘦la,但好快會反彈,因我都有friend join過。

伯爵府

絕對同意,呢間野係呃錢,我都join過,用左五萬,但減唔到,仲話係我有問題,要加錢,做機,又唔包lotion,成日要買,當時join左course,唔去又唔得,去又要再攞錢出黎,好心痛,但去左一個月都冇瘦,仲要捱凍,[size=large]"貼錢買難受",最終我都冇再去啦..........太搵人笨啦!!!!!!!!
用左咁多錢買左個教訓,仲要比老公丙到宜家..............
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

四眼小甜甜 寫道:
唔得ga...減唔到
佢地會用好凍ge繃帶扎到你好似木乃伊咁...
sell 你 join treatment 時,係唔會話明你知
而且勁sell你加錢再join treatment...呃$$$
唔加$$...冇機做, 淨做木乃伊lor!!

大宅

我有個朋友的呀(so)去過呢間野減肥,我自己見佢又減得幾好,佢啱啱生完個多月,我見佢都收得幾好,佢話萬幾元,但我成個月無見佢,唔知而家ok唔ok, 等我問下我個fd,然後再話妳知 :-P

民房

我個朋友都試過, 因用冷凍方法,攪到隻腳起了紅點跟

男爵府

:-(

大宅

咁貴真係唔捨得啦
:-o :-D :-o

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我結婚前都 join 過, 用左 7 萬幾, 減左 12 磅, 但目標 30 磅.同 奀豬mami~~ 一樣 : 話係我有問題,要加錢,做機,又唔包lotion,成日要買 lotion (好貴),又要捱凍,"貼錢買難受"仲要比老公 fish 到宜家 :-( :-( :-(

佢地好 hard sale, 仲會叫你分 4, 5 張 card look ( call code 先), 因為張 card 吾夠額, 果時又無免息分期, 而花瑪會 1 個月過 1 張數 !

大宅

簡直搵笨 :-x :-x

大宅

瑪花,可以 black list 喇

複式洋房

我都去過, 非常搵笨, 同o的姊妹講o既一樣, 千祈唔好去, "shine"錢, "shine"時間

別墅

I've joined their package in March this year, they charged me $17,000 for losing 13 pounds, but I lost not even 1 pound for 2 months. The only thing I get from there is I learn from their dietitian how to change my "eating habbit". In other words, I can join MSL which is far more cheaper. I am now trying to follow those healthy rules of cooking and eating, and see whether these could help me to reduce my weight. If not, I will join MSL afterwards.
:-D

洋房

簡真就係浪費....

我都係咁無左幾萬蚊... :-(

男爵府

:-(

大宅

好媽媽勳章

我friend剛join左,佢4月生完bb,生bb前已去問過,瑪花話$30000幫佢減到以前既體重(佢未有bb時100磅,臨生前160磅,而家130磅),點知上兩個禮拜佢再去瑪花諗住比錢,又話要$45000,佢聽日開始減,唔知佢得唔得呢!

禁止訪問

男爵府

如題

首頁

尾頁

跳至