親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:請問有無人仲會去韓國旅行?

今日book左hk express 8月尾
oK平啦,比九月梗貴D
D民宿而加好平,第日貴就吾想去了。

到底住弘大定明洞好,有小朋友

鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

男爵府

引用:我8月6號出發,剛通知成團交尾數喇~等我仲

原帖由 jilljojo 於 15-07-28 發表
我8月6號出發,剛通知成團交尾數喇~
等我仲睇定d機票酒店,諗住佢一話唔成團就book~ ...
想知有冇講是否坐零晨机?

公爵府

引用:今日book左hk express 8月尾oK平啦,比九月

原帖由 叉雞飯 於 15-07-28 發表
今日book左hk express 8月尾
oK平啦,比九月梗貴D
D民宿而加好平,第日貴就吾想去了。
我都係8月尾二大一小,住弘大

大宅

ihpekkleduck 發表於 15-7-29 14:10
想知有冇講是否坐零晨机?
暫定坐韓亞,去程00:30,回程10:40到香港,要8月3日茶會先確定~

我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

男爵府

GraceLui 發表於 15-7-29 15:38
我都係8月尾二大一小,住弘大

請問大約換幾多won先夠用?我5日自由行, 2大1小。

公爵府

回覆 123BB 的帖子

我上次去7日用左10000港元, 買了很多野. 你可以在香港唱住D先, 我今日去百年唱左5000元, 個rate 一定冇明洞咁好, 但對比我上次在玩時, 都好好了.

複式洋房

回覆:請問有無人仲會去韓國旅行?

岩岩冇新增病例,係咪都唔駛怕啦其實?

大宅

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 陪月勳章 BK Milk勳章

GO GO GO

侯爵府

引用:回覆 123BB 的帖子我上次去7日用左10000港

原帖由 GraceLui 於 15-07-29 發表
回覆 123BB 的帖子

我上次去7日用左10000港元, 買了很多野. 你可以在香港唱住D先, 我今日去百年唱左5000 ...
用左一萬係一個人洗費?

別墅

回覆:dongdongwong 的帖子

請問報了边個團呀?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:ihpekkleduck+發表於+15-7-29+14:10+

原帖由 jilljojo 於 15-07-29 發表
暫定坐韓亞,去程00:30,回程10:40到香港,要8月3日茶會先確定~
我都打算報美麗華,不過聽聞韓國好多自費必定要參加,而且人參同護肝中心都要買野先可以上車,吾知係未真

男爵府

引用:Quote:原帖由+jilljojo+於+15-07-29+發表暫

原帖由 yanyan-mummy 於 15-07-30 發表
我都打算報美麗華,不過聽聞韓國好多自費必定要參加,而且人參同護肝中心都要買野先可以上車,吾知係未真:b ...
我都報咗美麗華,覺得佢平過其他

男爵府

引用:Quote:原帖由 yanyan-mummy 於 15-07-30 發

原帖由 lokjoan 於 15-07-30 發表
me too, 已報,你揀左邊个?

大宅

yanyan-mummy 發表於 15-7-30 01:02
我都打算報美麗華,不過聽聞韓國好多自費必定要參加,而且人參同護肝中心都要買野先可以上車,吾知係未真:b ...
我個團無自費節目哦,係有1日自由活動(當日3餐自費),1日夢幻樂園嘅lunch,同有1日去明洞嘅lunch自費囉~其他入場券同樂園遊戲券包埋,係冰雪公園坐雪橇車、溜冰鞋同衫唔包。。。
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

公爵府

回覆 lovelyliz 的帖子

一家三口洗費

大宅

回覆:yanyan-mummy 的帖子

我都報左美麗華KSGA05. 有三晚提升住Grand Hilton Seoul.
其實都多人買個啲人參、護肝保,你唔買唔駛擔心。我都會再買護肝保,真係有效果。

大宅

回覆:lokjoan 的帖子

呢度好多人報美麗華喎。我覺得好方便,係網上check 到每一日嘅價錢,一目了然。網上用恆生咭報重可以每位減$150

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-07-30+發

原帖由 lokjoan 於 15-07-30 發表
我打算8月尾出發,而家見到最平係東瀛&永安,不過好多自費

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-7-30+01:02+

原帖由 jilljojo 於 15-07-30 發表
我個團無自費節目哦,係有1日自由活動(當日3餐自費),1日夢幻樂園嘅lunch,同有1日去明洞嘅lunch自費囉~其他 ...
明白,你果個團我8月尾好貴,睇中左另一個,不過冇樂園既

雲母殿

引用:我都報左美麗華KSGA05.+有三晚提升住Grand+

原帖由 Kpang 於 15-07-30 發表
我都報左美麗華KSGA05. 有三晚提升住Grand Hilton Seoul.
其實都多人買個啲人參、護肝保,你唔買唔駛擔心 ...
我想報果團都有提升2晚Hilton ,已經成團,不過要2899

首頁

尾頁

跳至