自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章

唔只個媽, 仲有個老豆都係

My Egg Egg Egg Egg Easter House

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:佢一句講中celine媽

冇可能父母冇審視過輯相囉!害咗小朋友

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:超級特務 發表於 15-7-17 12:52 我以

原帖由 ninjarabbit 於 15-07-17 發表
有人性有良知就唔會一開始影都唔覺有問題啦!
如果呢單嘢搞大,一鑊翹起佢,以後淡出娛樂圈,專心學業,未嘗唔係件好事。
香港人好善忘,你唔日日出黎,大家好快忘記。

你若盛開, 蝴蝶便來!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

yan_yan_mummy 發表於 15-7-17 12:37
我諗起陳寶蓮....
我亦諗起(李蘊,唔知有冇記錯名)十二三歲出濕身透視衫寫真,當年又係好多人話佢亞媽。

珍珠宮

引用:賣女莫摸頭,數錢口水流。

原帖由 超級特務 於 15-07-17 發表
賣女莫摸頭,數錢口水流。
佢俾個女影埋啲咁既相,影響形象,商家分分鐘斷佢代言合約,將來都未必有人願意搵佢個女做代言人。其實咁仲好,細路女乖乖地專心讀書仲好啦,至於佢阿媽做番佢本份做主婦照顧小朋友同出去搵錢養家,唔好再推個女出去賺錢養家

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

子爵府

判斷錯誤,因為之前的其他相的網上的反的都話好得意,你個女好可愛,她媽的更根本一開始認為這些相無問題,但當記者一問才醒覺有問題,但已太遲了。

伯爵府

BK Milk勳章

枉為人父母

大宅

回覆:tingloveyin915 的帖子

唔知呢位小妹妹返學點去面對睇過佢寫真既男同學

21/7) 13W3D 7.32CM [HR164bpm]

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

伯爵府

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 wcandtt 於 15-07-17 發表初

一個靚女,有個冇腦既呀媽係係件好危陰既事,有個貪錢又冇腦既呀媽,絕對可憐。

...
我諗起陳寶蓮....

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

重新起步,為未來努力

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:就算個阿媽無出席簡相,都唔係理由。無可能

原帖由 yamaneko 於 15-07-17 發表
就算個阿媽無出席簡相,都唔係理由。無可能本書出左咁耐都無留意到。做星媽應該更加小心保護小朋友!
就算無揀,影相時佢都在場啦,當時就應該阻止唔俾影!

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

超級特務 發表於 15-7-17 12:59
如果呢單嘢搞大,一鑊翹起佢,以後淡出娛樂圈,專心學業,未嘗唔係件好事。
香港人好善忘,你唔日日出黎, ...
個阿媽有乜可能無責任唔知情? 唔通阿女換衫影相佢忙住數銀紙唔在場?

得六歲係咪真係知唔係讀書材料?
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

Can\'t agree more害了小朋友

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:超級特務 發表於 15-7-17 12:59 如果

原帖由 ninjarabbit 於 15-07-17 發表
個阿媽有乜可能無責任唔知情? 唔通阿女換衫影相佢忙住數銀紙唔在場?

讀唔讀到一回事,俾機會讀係最基本權利。

你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

ninjarabbit 發表於 15-7-17 13:08

佢媽真係好搞笑一開始又話全程監場
後來又話無睇過啲相
睇完又話好健康純真冇問題
之後又話早知揀著韓衫嘅咪無事囉
然後又話再版先會抽起啲有問題的相
成個過程睇唔到佢有幾緊張個女
似緊張個銷量多啲囉

sfccwy    發表於 15-7-17 13:51

珍珠宮

引用:我想話, 其實我地唔應該再POST任何講呢個話

原帖由 30908742 於 15-07-17 發表
我想話, 其實我地唔應該再POST任何講呢個話題既野, 如果我地真係咁反感就唔應該再俾呢個話題延伸落去, 咁樣 ...
討論唔代表幫左佢宣傳,我諗喺度留言兼討論既J M,99.5%係唔會買佢呢本為出賣個女而賺「人氣」既寫真集……講錯,「相集」先啱

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

已刪除用户

首頁
23456...12

尾頁

跳至