自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:CID調查「美心妹妹」露底寫真!!!

伯爵府

我地有女既係街都會叫個女坐好d唔好露底,邊有亞媽比人任影個女露底架?個亞媽真係有問題

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

子爵府

引用:Quote:原帖由 小manman 於 15-07-18 發表梗

原帖由 99dogdog 於 15-07-19 發表
咪係,分红計銷量,所以個阿媽話最驚賣唔出!
抵c, 下架!

公爵府

引用:我有一個陰謀論BK 有部份人對呢單野的在意,

原帖由 cmw1010 於 15-07-19 發表
我有一個陰謀論
BK 有部份人對呢單野的在意, 上心, 言詞之狠辣, 及部份人的幸災樂禍 (LIKE 我個女仲得意, ...
我都覺有啲人說話太難聽,又成日肥婆肥婆咁稱呼個位媽媽 雖然,我都覺啲相係唔好,個媽媽竟然只緊張冇人買更加唔知諗咩,所以,我覺得警方介入係好事,要俾個小朋友嘅父母知道下要保護個女,但就講野唔需要太難聽

複式洋房

引用:Quote:原帖由 rickybb123456 於 15-07-18

原帖由 FT_mom_2011 於 15-07-18 發表
佢話冇收錢喎!你信唔信?
信!!分佣囉!賣多D,分多D

珍珠宮

2024年龍年勳章

引用:我地有女既係街都會叫個女坐好d唔好露底,

原帖由 奀豬mami~~ 於 15-07-20 發表
我地有女既係街都會叫個女坐好d唔好露底,邊有亞媽比人任影個女露底架?個亞媽真係有問題

...
由細至大,我爸媽都教我地,女仔之家坐好D,合埋對腳坐

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我應我8 , 上咗去小妹妹fb 睇, 4月2x 號既post係一個video, 係著住寫真既裝束, 同一背景, 影住個“攝影師” 點影小妹妹, 佢著全套unun 攞住張被仔, 朱腸粉咁卷來卷去。

水晶宮

畀面勳章

引用:我應我8 , 上咗去小妹妹fb 睇, 4月2x 號

原帖由 Pulmma 於 15-07-20 發表
我應我8 , 上咗去小妹妹fb 睇, 4月2x 號既post係一個video, 係著住寫真既裝束, 同一背景, 影住個“攝影 ...
什麼 the 忽

水晶宮

畀面勳章

引用:我應我8 , 上咗去小妹妹fb 睇, 4月2x 號

原帖由 Pulmma 於 15-07-20 發表
我應我8 , 上咗去小妹妹fb 睇, 4月2x 號既post係一個video, 係著住寫真既裝束, 同一背景, 影住個“攝影 ...
至憎呢d賣女父母,Hollywood 已經有好多例子,真係毀人生

大宅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:esmehouse 的帖子

可能影相冇錢收,但銷量好,就有得分

大宅

回覆:Pulmma 的帖子

唔係卦?仲未del 片?

首頁

尾頁

跳至