潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問邊到可以買到白底粉紅格既中型Burberry餃子袋

我搵左好多間shop都無貨, 請問邊到仲可以買到? Thanks!

子爵府

Re: 請問邊到可以買到白底粉紅格既中型Burberry餃子袋

沙田YMK有。

複式洋房

Re: 請問邊到可以買到白底粉紅格既中型Burberry餃子袋

MrsFung,

請問沙田YMK係邊架, 因為我住九龍區, 沙田唔係好熟. Thanks!

複式洋房

我上幾個月買左一個,係大 size果隻,
我用過十次都無,因為太大,所以而家好少用,
唔知您0岩唔0岩,我可以讓比您~~~

別墅

May I know how much is it ???

珍珠宮

醒目開學勳章

Pink Lady:我想知你o係邊度買架?幾錢?我周圍搵都冇.

複式洋房

PinkLady,

大size個款, 我見有d shop 都有得買, 但我覺得個袋太大唔岩我用, 所以無買, 你睇下其他媽咪有無興趣!

子爵府

pinklady,
我都想知大size幾錢呀?

Fave,
沙田的地址,我要今晚返屋企先比到你呀。

子爵府

Fave,

我找到地址了,A4, Level 3, Shatin Plaza, Shatin, Tel:26914279

複式洋房

MrsFung

等我去睇下先! Thanks!

複式洋房

我果個係聯合廣場買架,$ 1500 ,
您搵下啦,我見個好多都有,不過而家我唔駛返學,
日日係屋企就唔駛用0甘大個袋,所以好浪費~~

carollam310 寫道:
Pink Lady:我想知你o係邊度買架?幾錢?我周圍搵都冇.

複式洋房

我買果陣佢話折左$ 1500.

siubchumama 寫道:
May I know how much is it ???

複式洋房

Burberry

請問有無人知道香港區有價錢較平的 Burberry 衫賣?

別墅

好多地方都有得賣嫁
通常都係D水貨店囉,1500左右囉
家下TST 的EXTRAVOGANZA都有得賣喇,果度買包冇假,但唔知會唔會貴D
一係YMK囉,水貨店但有幾間分店,應該信得過

大宅

[quote]
PinkLady 寫道:
我買果陣佢話折左$ 1500.

咁你打算賣番出黎幾錢?

首頁

尾頁

跳至