親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題..一大一小.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

台場本身都幾四野無人架WOR......一定要住果區?

大宅

回覆:想問台場邊間酒店好住又方便?

台場我住過日航,好方便,有免費shuttle 去Disneyland 同台場各大景點,間房勁靚

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

台場本身其實已經唔方便啦

禁止訪問

大宅

你既方便係指去disneyland定市區?
台場唔少酒店都有free shuttle去disney...
Grand pacific 都算唔錯

大宅

引用:台場我住過日航,好方便,有免費shuttle+去

原帖由 Cheung33333 於 15-07-21 發表
台場我住過日航,好方便,有免費shuttle 去Disneyland 同台場各大景點,間房勁靚

...

在日航後面那間也不錯,揀選對彩虹橋view 勁靚。不過唔記得叫咩名!

今次我 book 了日航,期待ing

大宅

引用:基本上,+台場酒店都比較新,+\"好住\"+係無問

原帖由 tst1800 於 15-07-21 發表
基本上, 台場酒店都比較新, "好住" 係無問題

方便 --- 台場本身係離島, 好難講方便, 但當然搭車出新橋、品 ...
酒店門囗有其它巴士

大宅

係呀,我想STAY一日係台場,再入DISNEYLAND咁...台場去下JOYPOLIS..咁...

大宅

回覆 Peg_Peg 的帖子

係,我都係考慮緊NIKKO..不過想睇有冇更多選擇...你BOOK了幾日係台場?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆+Peg_Peg+的帖子係,我都係考慮緊NIKKO.

原帖由 smilefish 於 15-07-21 發表

係,我都係考慮緊NIKKO..不過想睇有冇更多選擇...你BOOK了幾日係台場?
我月頭住grand pacific,26樓,不過我間房唔係望橋景,ok幾好,間房都幾大夠位打開3個大喼,平過日航而且又有免費車去迪士尼

男爵府

回覆:想問台場邊間酒店好住又方便

Grand pracific ok good

大宅

引用:回覆+Peg_Peg+的帖子係,我都係考慮緊NIKKO.

原帖由 smilefish 於 15-07-21 發表

我會住四晚

子爵府

回覆:想問台場邊間酒店好住又方便

6月住過nikko, 正!👍👍👍

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

回覆:smilefish 的帖子

我 13年復活節住過台場日航,超正, 房有露台, 對住彩虹橋, 又可以睇到東京鐵塔, 又有 shuttle bus 去 Disney, 小朋友仲有 kids set 用品, 值得再住

別墅

想請問大家响邊間旅行社book機票和酒店會比較平D㗎?

大宅

BOOKED ALREADY, THX ALL.

男爵府

2018復活節勳章

Grand pacific 有D卡通房,例如高達,千年女王,不過都幾多人book

男爵府

dailings 發表於 15-7-22 10:11
我月頭住grand pacific,26樓,不過我間房唔係望橋景,ok幾好,間房都幾大夠位打開3個大喼,平過日航而且又 ...
請問會唔會好舊,去成田機場要多久?thz

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:dailings+發表於+15-7-22+10:11+我月

原帖由 Cocoyuan 於 15-08-25 發表
請問會唔會好舊,去成田機場要多久?thz
唔舊,我搭利木津巴士由成田去酒店,搭左個零鐘,我唔太記得實際搭左幾耐

首頁

尾頁

跳至