想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想生第2胎,因為仔仔真系太孤寂,系HK所謂的親戚一個手掌都數得曬,每次見到他好渴望同D人玩耐D的眼神,我個心真的好難受。但個C6真系性冷感左幾年,嘈到大大鍋,佢先好D,點知問題又嚟啦,他腎虧唔識射,今年一月嘀起心肝去睇中醫調理,算有進展,但依然是愛理不理的態度。我主動聊佢時,佢又諸多理由,好啦,系嚟M2日先主動下話DODO,咁有咩用?!我都唔細啦,而且有個子宮肌瘤,醫生話要生就快D生,而家個肌瘤算無影響懷孕,但會越嚟越大,做手術切除後想懷孕就難啦。2個月前我都開始吃中藥調理,但又點,吃到個口都無曬感覺,C6依然慢半拍。系出面就同人講都想要生多個,但行動上呢?就是如此,呢種俾遐想你,但又毀滅佢的感覺,真系好難受

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:真系心灰意冷,但又真的好唔憤氣,好難受

咁點解唔去做iui起碼唔使等c6

大宅

會唔會係你老公唔想要, 但又唔敢話你知? 又或者佢係諗DODO就會有, 唔駛計日子?

我都想生第2胎呀, 阿女而家兩歲8個月, 未有表兄弟姊妹, 我都覺得佢好寂寞…

前排淘咗個公仔俾佢, 佢而家日日都同佢玩, 又會話俾我地知BB HUNGRY, 佢真係好鐘意BB, 有時見到街邊0既BB, 佢都會主動去撩人地玩, 身邊0既成日都叫我快D生返個俾阿女, 唉... 我都想啦, 個肚皮唔爭氣嘛...

努力緊第6個月, 已經遲咗兩個星期未0黎M, 但又驗棒驗唔到有, 等抽血驗孕...

大宅

你如果有肌瘤食中藥要小心D,有人食大左個瘤要做手術切左先可以懷孕

首頁

尾頁

跳至