自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:夠16歲, 冇衰11, 點報警

原帖由 超級特務 於 15-07-22 發表
夠16歲, 冇衰11, 點報警?
我會瞓喺佢地中間
叫阿女同自己訓

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:其實要末雨綢繆,ㄧ早從小就洗腦,唔准甘早

原帖由 大力大力 於 15-07-22 發表
其實要末雨綢繆,ㄧ早從小就洗腦,唔准甘早拍拖,唔可以去男友家過夜,更不可以帶男友回家過夜~

...
真係老土到玩夜左無車返 我比埋的士錢叫個男仔返到屋企打比我 但下不遺例

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你可以同佢講你嘅睇法

不過佢夠膽帶返屋企應唔會聽
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

請佢返屋企

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會勁擔心的

fatpanda    發表於 15-7-22 21:42

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

叫個男仔瞓廳

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

good_pig 發表於 15-7-22 16:52
叫阿女同自己訓
我就係要瞓佢地中間, 做個最恐怖騎呢外母乸, 嚇到佢冇鞋挽屐走。

kmamy    發表於 15-7-23 07:41
bull2015    發表於 15-7-22 20:48
annann246    發表於 15-7-22 20:39
hhz    發表於 15-7-22 17:59
一生中最愛    發表於 15-7-22 17:32
wbrenda    發表於 15-7-22 16:57
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

szeyee1999 發表於 15-7-22 16:39
我囡16歲,係咪可以報警!我好亂!
「禮貌地」請個男的離開。同時同個女講可以拍拖,但唔可以去人地度訓或帶人地來訓

男爵府

好媽媽勳章

回覆:阿囡帶男朋友返來瞓覺,我應該點做?

了解下是甚麼原因先?

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

醜樣豬 發表於 15-7-22 16:49
叫男仔同你老公瞓,你同呀囡瞓,認真咁同呀囡講今次比面佢,絕對無下次

...
同老公瞓

伯爵府

一係男仔訓廳,一係吖女同自己訓。報警無用 ,我會反對

Ruph出世啦,2010

公爵府

引用:我囡16歲,係咪可以報警!我好亂!

原帖由 szeyee1999 於 15-07-22 發表
我囡16歲,係咪可以報警!我好亂!
你個女敢帶男友返來訓,某程度上你平日對佢的管教都係寬鬆吧
坦白講若你們是嚴父嚴母,莫講話帶,佢提都未必咁提喎
但事已至此,唯有關心下你個女,做乜男友無家可歸?叫你老公纏住個男仔講波講時事,車天車地到佢累啦記住態度要親切熱情呀
這事過後,接下來,你亦應嚴肅地同個女講為了個人名聲,嚴禁去男仔家過夜。始终先小人後君子比較好

bull2015    發表於 15-7-22 20:49

水晶宮

你們茶餘飯後沒有傾下這個TOPIC,有時電視劇有此劇情,我都有發表意見,讓對仔女知道自己的底線,現在更加要講清楚,最怕荳芽夢碎左,將來帶第2個........一定SAY NO

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢預咗你會批准定静雞雞先?16歲唔太鬧得,唯有慢慢傾

子爵府

回覆:szeyee1999 的帖子

吾洗你批准?

珍珠宮

bkteapot 發表於 15-7-22 16:52
真係老土到玩夜左無車返 我比埋的士錢叫個男仔返到屋企打比我 但下不遺例

...
無錯,叫uncle熱情地帶佢落去截的士,送埋佢上的士

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

亞女帶人返來訓,你就即刻叫個男仔係你面前,叫佢打電話比家長,問有冇人開門比佢,如果話冇,你叫佢訓梳化啦.

你直情同佢講,地方細冇客房,只可以睡梳化咋.

總之唔可以一來就入床,又唔洗鬧架,梳化唔夠訓就叫佢打地舖啦.

女係要同佢講明,唔係結婚對象都唔可以帶返屋企,唔可以驚個女唔高興就個個男仔都入得房.

要同個女講,太開放唔係好事,呢d係歷史,唔係思想古老,而係唔想個女肉酸,行出街唔覺意撞返d EX,你唔諗,唔包人地唔諗起.
<br><br>

侯爵府

我的育兒心得勳章

問個男仔點解唔返自己屋企訓,或者叫你c6同佢講!講真,無啦啦帶個人返嚟訓就算係個女仔嚟都要問左你地先啦!仲要係男仔!

伯爵府

引用:夠16歲, 冇衰11, 點報警

原帖由 超級特務 於 15-07-22 發表
夠16歲, 冇衰11, 點報警?
我會瞓喺佢地中間
好主意

男爵府

畀面勳章

同個女SAY NO!!

首頁
12345...15

尾頁

跳至